Oldal kiválasztása

Alan Wake – Nem lesz PC-s verzió?

Alan Wake – Nem lesz PC-s verzió?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az egyik legbefolyásosabb finn magazin, a Pelaaja egy Remedy-vel készített interjúra alapozva úgy véli, a jövő tavasszal érkező Alan Wake-ből nem kapunk PC-s verziót.

A Remedy az interjú során igyekezett leszögezni, hogy a 2005-es bejelentés óta nem álltatták a rajongókat konkrét céldátummal, így a csapat se volt röghöz kötve, viszont mindenki megnyugodthat, az E3-on bejelentett 2010-es tavaszi premier biztosra vehető, viszont nagy kérdés, hogy a korábban DX10 exkluzív PC-s címként emlegetett játék vajon X360 mellett asztali gépekre is tiszteletét teszi-e?

 

A kérdés akkor merült fel a magazin munkatársaiban, amikor a szóba került a PC-s verzió, azonban a Remedy csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy annak elkészülte fele-fele arányban lehetséges, a Microsoft ugyanis jelenleg az X360-as verziót favorizálja. Fontos változás még, hogy az Alan Wake elveszítette korábbi sandbox beütését, ugyanis a narratív elmesélésmód nem tette lehetővé a szabad bóklászást, így kicsit lineárisabb lesz a produktum, de a játékos ettől még úgy fogja érezni, hogy saját döntései határozzák meg a történet kimenetelét.

 

A PC- verzióval kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a Remedy, de a játék hivatalos fórumán már megindultak a találgatások.

Translate »