Oldal kiválasztása

Ki jegyzi a következő Windows verzió magyar háttérképeit?

Ki jegyzi a következő Windows verzió magyar háttérképeit?

A nagy E3-as videódömping közepette megpróbálunk helyet szorítani a Microsoft felhívásának, ami a hamarosan megjelenő, jelenleg még tesztelés alatt álló Windows 7-tel kapcsolatos.

Érdekes pályázatot hirdetett meg a Microsoft csapata. A közelgő Windows 7 kapcsán egy olyan fotópályázaton vehettek részt, ahol téma országspecifikus. Lejjebb olvashatók a részletek!

A Microsoft Magyarország Kft. nyílt fotópályázatot hirdet

    * felnőtt és
    * ifjúsági (19 év alatti, 1990 után születettek) kategóriákban.

A pályázat célja a Windows következő verziójának, a Windows 7 operációs rendszernek magyar változatához letölthető országspecifikus háttérképek elkészítése.

A tartalmi és technikai feltételek itt érhetőek el.

A pályázat előfeltétele a Windows Live weboldalon történő ingyenes regisztráció (http://www.live.com), valamint az elektronikus nevezési lap kitöltése a http://www.microsoft.hu/fotopalyazat/reg.aspx oldalon. Egy pályázó egy kategóriában indulhat, és maximum 3 képpel pályázhat. A képeket elektronikus formában kell feltölteni a felhasználó Windows Live SkyDrive-jára, és a rá mutató linket megadni a regisztrációs oldalon. (SkyDrive készítésének részletei itt olvashatóak) A feltöltött kép mérete a hosszabbik oldalon nem haladhatja meg az 1024 képpontot, de nem lehet 800 képpontnál kisebb, fájlméretük maximum 500 Kbyte lehet. A képeken a szokásos digitális utómunkák (fekete-fehér konverzió, szintezés, élesítés, kontraszt, panoráma- összeállítás, retusálás stb.) végezhetők. Kompozitokat, digitális illusztrációkat azonban NEM fogadunk el.

 

 

Pályázni csak saját, eddig máshol meg nem jelent alkotásokkal lehet.

A képek beküldésével a pályázó kijelenti, hogy a képei nem sértik más személyiségi és szerzői jogait, illetve rendelkezik a fotókon esetlegesen látható személyek hozzájárulásával.

A pályázaton a Microsoft Magyaroszág Kft munkatársai és közvetlen hozzátartozóik nem indulhatnak. A valótlan vagy hiányos adatokat megadó, illetve többszörös regisztrációt használó pályázókat a pályázatból kizárjuk. A pályázati kategóriáktól történő eltérés a kép kizárását vonja maga után. Vitatott helyzetben a pályázat szervezői felkérhetik a pályázót a kép eredetének igazolására.

A pályamunkák beérkezési határideje 2009. július 31.

 
Az értékelés menete

A beérkezett képeket két menetben a Microsoft Magyarország Kft. által delegált zsűri értékeli, első körben igen/nem szavazatokkal. Ezen a válogatáson azon képek jutnak tovább, amelyekre legalább 2 zsűritag igennel szavaz.

Az első válogatáson átjutott képeket a zsűri számos szempont alapján (esztétika, technikai kivitelezés, eredetiség, megfelelőség a Windows elvárásainak) pontozza. Ezen pontok alapján alakul ki a végleges eredmény. A zsűri döntése végleges, azt utólag nem lehet megváltoztatni.

Eredményhirdetés a magyar termék bemutatóján.


Díjak

Amennyiben valamely pályázó több helyezést is elér, úgy a díjazásnál az elért legjobb helyezést vesszük figyelembe, azaz egy pályázó nem nyerhet több díjat.

    * 6-10. helyezett Microsoft ajándékcsomag
   * 5-1. helyezett Microsoft ajándékcsomag + meghívás az őszi Windows 7 operációs rendszer bemutatójára, ahol alkotásaik nyomtatásban megjelennek

Fődíjak
2.helyezett:

    * Egy Xbox360 játékkonzol
    * Egy Windows 7 operációs rendszer magyar változat, amikor majd az operációs rendszer megjelenik
    * Egy Expression Media fotókatalogizáló program

1.helyezett:

    * Egy HP DV5-1180EH Pavilion notebook
    * Egy Windows 7 operációs rendszer magyar változat, amikor majd az operációs rendszer megjelenik
    * Egy Expression Media fotókatalogizáló program

További felvilágosítást a win7foto@microsoft.hu email címen keresztül lehet kérni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »