Oldal kiválasztása

Carnival Games VR – Játékteszt

Carnival Games VR – Játékteszt70% XP70% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

VR-ban hatalmas élmény bármivel is játszunk, főleg a pörgős akcióval teli játékok azok, amelyek beindítják a fantáziánkat, ám a virtuális valóság ennél sokkal többet nyújt. Egy szépen elkészített történet, amelyet csak nyomon követünk is lehet annyira élvezetes, mintha egy idegen bolygón űrlényekre vadásznánk. A Carnival Games VR ezek közül egyik sem, ám ettől még nem rosszabb náluk.

Az arcade egy teljesen új jelentést szerez emiatt a játék miatt, semmi komolyabb teendő nincs benne, egyszerűen csak át kell szellemülnünk a karneváli hangulatra, és mulatni egy jót, miközben jegyeket gyűjtünk, hogy minél több játékhoz hozzáférhessünk. Eleinte kétféle játékot érünk el, egy céllövöldét és egy, a filmekből már jól ismert célba dobást, ahol az üvegeket kell ledönteni – ehhez 3 labdát kapunk. Minél jobban teljesítünk egy adott játékban, annál több jegyre teszünk szert, amelyeket értékes „kacatokra” válthatunk be. Az értékük abban rejlik, hogy a további játékokhoz ezekkel férhetünk hozzá.

Természetesen van online ranglista is, ahol megmérettethetjük magunkat barátainkkal, vagy akár a világ bármely pontjáról érkezett idegenekkel. Ugyan csak az adott játékban elért legjobb pontokat látjuk, elég jó érzés, mikor ott virít a játékosneved mindenkinek a képernyőjén, aki kosárra próbál dobni. Bár sajnos egyszerre nem tudjuk ugyanazt a versenyszámot játszani partyban egy barátunkkal, hogy megnézzük, ki is a jobb. Azért a pontrendszerrel még az orra alá dörgölhetjük, hogy mi ügyesebbek vagyunk.

Ha van VR-otok és felkeltettük az érdeklődéseteket a játék iránt, nézzétek meg, hogy megéri-e megvenni:

Értékelés

70%

Összefoglaló A játék szép kinézettel és élethű fizikával lett ellátva, emiatt pedig tényleg olyan, mintha egy karneválon lennénk. Ám a kezdetkor elérhető csupán 2 játék kicsit unalmassá válhat még mielőtt megnyílna a többi.

70%
Translate »