A Google Play Áruházában, valamint az iOS App Store-jában már beszerezhető a Nintendo Switch társalkalmazása, amely az ígéretek szerint rengeteg online funkciót nyújt majd a boldog Switch-tulajdonosoknak, de erre még egy kicsit várnunk kell. Legalább a Splatoon 2 megjelenéséig, amely az appon keresztül teszi elérhetővé a SplatNet 2-t, ahol az online meccsekre hívhatjuk meg az ismerőseinket.

Lesz benne csevegési funkció is, és a meccsek alatt is lehet majd kommunikálni egymással. Elérhetővé válnak a statisztikák, és társíthatjuk majd a közösségi oldalakon létrehozott fiókjainkat is, így minél több emberrel megosztva az örömteli hírt, miszerint éppen a játékkal játszunk.

Dióhéjban:

  • A Nintendo Switch Online már letölthető (Androidra és iOS-re).
  • A Splatoon 2 2017. július 21-én jelenik meg.
  • A Switch Online összes funkciója 2018-ban válik elérhetővé, és előfizetéses (havi, negyedéves vagy éves díjú) modell keretében lesz használható.
  • A Switch Online hasonló a konkurens konzolok előfizetéseihez, azaz bizonyos teljes játékok is járnak az előfizetéshez, de ezek köre folyamatosan változik majd, és csak addig lehet az éppen aktuális kínálattal játszani, amíg az előfizetés aktív.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás