Oldal kiválasztása

Summer Skirmish, avagy az eddigi legnagyobb Fortnite verseny

Summer Skirmish, avagy az eddigi legnagyobb Fortnite verseny
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

 

Az EPIC Games a népszerű Battle Royale játékában igen csak szeret alliterációt használni, csak, hogy néhány példát említsek: Dusty Divot, Tilted Towers, Snobby Shores, így nem is volt túl meglepő, hogy első nagy versenyüknél is a betűrímet vették elő és nevezték el Summer Skirmish-nek.

A Summer Skirmish, egy 8 héten át tartó megmérettetés, melynek összdíjazása nem kevesebb, mint 8 millió dollár.

Külön érdekesség, hogy minden héten más a versenyzők feladata, a hétvégi körben az győzött aki a legtöbb pontot tudta összegyűjteni 10 mérkőzés alatt.

Pontozás:

  • Győzelem: 5 pont
  • Gyilkosság: 1 pont
  • 20+Gyilkosság: + 10 pont és 10000 dollár bónusz

A legtöbb gyilkosságot szerző játékos jutalma + 50000 dollár volt, míg a végső győztes 60000 dollárt tehetett zsebre. A ranglista első 20 helyezettje volt díjazott.

 

Természetesen a verseny nem zajlott teljesen zökkenőmentesen. Ennek főként az volt az oka, hogy a versenyzők publikus szerveren játszották le mérkőzéseiket, aminek hátránya, hogy néhány meccsben nem volt meg a megfelelő számú játékos, de olyan is volt aki arra panaszkodott, hogy csalóba futott bele pontvadászat közben.

A hétvége folyamán két magyar versenyzőért is szoríthattunk. Egyikük KriszhAdvice volt, akit sokan az ország egyik legjobb Fortnite játékosának tartanak, illetve Ruben, aki egy frissebb névnek számít, azonban neki sem lehet oka panaszra.

Kettőjük közül KriszhAdvice végzett előkelőbb helyen, aki az első két játszmáját 1-1 győzelemmel kezdte, ezzel erősen kapaszkodva az élmezőnyhöz. Azonban ezt követően sajnos becsúszott két darab 0 pontos kör is, így a magyar versenyző kénytelen volt mindent egy lapra feltenni, de a 20+ gyilkosság sajnos ezt követően nem sikerült, így egyikük sem tudott benne lenni az első 20 hely egyikében.

Az este győztese egy német streamer lett KamoLRF 174 ponttal, aki PS4-en tolta végig az egész versenyt. Második helyen végzett egy profi francia Esportoló, Supremacy Vato személyében csupán 2 ponttal lemaradva a dobogó felső fokáról. A harmadik pedig Teekzie lett 167 ponttal.

Kíváncsian várom ,hogy az EPIC Games csapata miket tartogat még az elkövetkező hetekre, de ami biztos, hogy befogunk számolni az eseményekről.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »