Oldal kiválasztása

Bill Roper a Cryptic Studios-nál folytatja tovább

Bill Roper a Cryptic Studios-nál folytatja tovább

Az egykori Blizzardos Roper a Flagship Studios-tól átigazolt az MMO-orientált Crytic Studios-hoz, ahol jelenleg a design director posztját tölti be egy készülőfélben lévő projekten.

A Flagshippel való kenyértörés fő oka az volt, hogy a Hellgate: London teljesítménye erősen elmaradt az eredeti elvárásoktól. Roper most az MMO színtéren tevékenykedő Cryptic Studios-ban látja a kellő potenciált, így jelenleg náluk dolgozik. Egészen pontosan a Champions címen készülő MMO RPG design dierctoraként, ami gyakorlatilag nem más, mint az azonos című szerepjáték virtuális adaptációja.

A Cryptic CEO-ja, John Needham csak szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni új munkatársukról:

"Bill tömérdek kreatív energiát hozott a Cryptic-hez, és egyszerűen eszméletlen jó érzés a csapatunkban tudni őt. Több éves tapasztalattal bír mind a játékiparban, mind az online szórakoztatás terén, így hatalmas segítséget jelent számunkra az összes projektnél. Hiszünk benne, hogy Bill közelebb viszi majd a csapatot eredeti terveink megvalósításához, azaz egy új, izgalmas és innovatív online játékélmény megalkotásához."

Translate »