Oldal kiválasztása

Murderous Pursuits – Játékteszt

Murderous Pursuits – Játékteszt85% XP85% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian ismeritek az Assassin’s Creed online módját, ahol el kell vegyülnünk az emberek között és más online játékosokat kell észrevétlenül kiiktatunk. Nos a Murderous Pursuits, ezt a játékmódot alkalmazza és nem is rosszul.

Aki még nem ismerné ezt a stílust, a lényege az, hogy a tömegbe olvadva kell megtalálnunk a kiszemelt áldozatunkat, a sok NPC és játékos között. Ám nem csak támadó szerepünk lehet, bizony mi is lehetünk kiszemeltek, és lehetséges, hogy éppen akkor vesznek észre minket mikor a saját prédánkat üldözzük. Ráadásul egy játékost, nem csak egy valaki követhet, de van lehetőségünk megbénítani a támadónkat ha kiszúrjuk és ezzel lerázni magunkról.A lényeg, hogy minél kevesebbet mozogjunk, ugyanis az NPC-ktől elég könnyen meg lehet különböztetni az élőjátékosokat, ha sokat mozognak.

Többféle képesség és eszköz is rendelkezésünkre áll, ahhoz, hogy megvédjük magunkat vagy éppen eltűnjünk szem elöl. Az őrök olykor olyanok mintha 360°-ba látnának és bárhol is vagy kiszúrnak. Ez időnként elég frusztráló, de szerencsére nem elviselhetetlen, remélhetőleg egy jövőbeli patch-csel kicsit csiszolva lesz még a játék.

A pályák ötletesek és jól össze vannak rakva, egy pár óra utána átlátjuk őket és izgalmas meccsek várnak ránk, ezen felül pedig a kinézete személy szerint nekem nagyon tetszik, a cartoonos mégse mesés megjelenés kellemes atmoszférát teremt.

Összességében egy nagyon jó ötlet, megfelelő kivitelezése lehetne, rengeteg szórakozási lehetőség, és potenciál van benne, még is akadnak hibák, többek között a játékos bázis alacsony létszáma, ami tekintve, hogy friss játék,még érthető, de a játék stílus annak ellenére, hogy nagyszerű, nem a legnépszerűbb, így ráférne egy kis „reklám”, de látszólag, ezzel már nem foglalkoznak.

<iframe src="//store.steampowered.com/widget/638070/" frameborder="0" width="100%" height="190"></iframe>

Értékelés

85%

Összefoglaló Szép garfika, izgalmas játék menet, de sajnos egyelőre nem elég népszerű, és nagyon kevesen játszanak vele.

85%
Translate »