Oldal kiválasztása

Rendezvényajánló – 42. képregénybörze

Rendezvényajánló – 42. képregénybörze
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A héten, 13-án (Vasárnap) 42. alkalommal kerül megrendezésre az őszi Képregénybörze, ahol a kiadók akciók mellett újdonságokkal készülnek amik közt lesz nem kevés érdekes darab amiket a rajongók remek árakon szerezhetnek be. De lássuk inkább kiadókra bontva, hogy mikkel is készülnek:

Kingpin kiadó:

Az Új Bosszú Angyalai a végéhez ér, és ennek megfelelőlen a kötet címe a Finálé lesz. A Prédikátor is új kötettel érkezik ami a 5-7. számokat tartalmazza és puha- és keményfedeles kiadásban beszerezhető. Fenegyerek sem marad otthon, ráadásul a vak szuperhős, egy igen népszerű társat kap maga mellé, aki nem más, mint Fekete Özvegy.

Ezek mellet régebbi számok is beszerezhetőek lesznek kedvezményes áron: Marvel Legendák, Pókember 2099, Batman, Y, az utolsó férfi, Peter Parker Pókember.

Fumax:

A DC karaktereknél Constantine szép népszerűségnek örvend és ezt a Fumax is felismerte így most jelenik meg majd a Hellblazer: Káros Szenvedély aminek az alapján készült a Keanu Reeves főszereplésű film is. Conan is ráadásul az első színes kötettel, ami a Csatatéren született és más történetek alcímet fogja magán viselni. Az újdonságok itt nem értek végre mert egy újabb Alan Moore képregényt is beszerezhetünk a hétvégén, a Britannia Kapitányt!

A már megjelent kötetek itt is akciósan szerezhetünk be: Ha/Ver 3., a Halo Jones balladája, az Ölőhang a Deadpool-alakulathoz és az Orgyilkososztály 3.: Kígyóverem kötetek.

Vad Virágok Műhely:

Hellboy története tovább folytatódik, érkezik a 8. kötet A pokolban alcímmel. Ha ez nem lenne elég akkor a Hellboy Omnibus 4. kötete is beszerezhető lesz a hétvégén. Ezen felül az Esernyő Akadémia kissé furcsa családja sem nyugszik, mert a 2. kötet is elérhető lesz, Dallas címen ráadásul nem csak puhafedeles kiadásban hanem az első kötethez hasonlatosan limitált kiadásban is kapható lesz.

Bizony, a képregény-rajongóknak érdemes lesz ellátogatni a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnáziumba vasárnap. Mert nem csak remek új megjelenések, és akciók várják majd őket hanem saját képregényeiket is eltudják cserélni.

Translate »