Oldal kiválasztása

PlayIT 2018 ősz – Programajánló és térkép

PlayIT 2018 ősz – Programajánló és térkép
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Itt az ősz vége, itt a PlayIT is. A hétvégén ismét megrendezésre kerül a gamerek itthoni mekkája, ahol sok-sok videojáték lesz kipróbálható, köztük pár darab megjelenés előtt. De e mellet számos program várja a kicsiket és nagyokat is, és rengeteg pénzköltési lehetőség is lesz, amivel kapcsolatban egy újdonságot vezetnek be a rendezvényen.

Akkor kezdeném is az újdonsággal: a rendezvény területén szinte mindenhol csak kártyával lehet majd fizetni! Készpénzzel nagyon limitált lehetőségeink lesznek, de pl. bankkártya mellett NFC-vel felszerelt telefonnal is lehet vásárolni, illetve lehetőségünk lesz igényelni PlayIT Cardot, amire azonnal tölthetünk is pénzt. Ha több infó érdekelne erről, akkor a PlayIT Mastercard oldalára érdemes ellátogatnod. Ráadásul jó pár kupont is találhatunk az oldalon, így biztosítva nagyobb kedvezményeket, vagy bejuthatunk zártkörű előadásokra. A kuponokat elérheted Mastercard Kupon oldalán.

Ha ezek még mindig nem lennének elegendőek, akkor a boltoknál akciósan vásárolhatunk, a Konzolvilágnál van lehetőségünk lefoglalni termékeket (remélhetőleg jobb lesz a készlet, mint múltkor, és ténylegesen megkapja mindenki a lefoglalt játékát). De a PlayIT Shopnál, a Geekcornernél és a Videójátékboltnál is remek akciók és még jobb termékek várják majd az óvatlan nézelődőket, hogy bezsebeljenek minél több remek relikviát, felszerelést.

Az e-sport rész sem maradhat ki, ráadásul itt rendezik meg a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság düntőit, ahol láthatunk PUBG-, League of Legends-, CSGO-, Rainbow Six: Siege- és Hearthstone-mérkőzéseket.

A három nagy konzol is jelen lesz, a PlayStation szokásosan egy kisebb standdal, Xbox-gépeket szinte mindenhol találunk majd, és a Nintendo a legnagyobb erőit vonultatja fel, hogy minden érdeklődő ki tudja próbálni a Switchet.

Persze a videósok sem maradhatnak ki, így találkozhatunk kedvenceinkkel, akikkel, ha szerencsések vagyunk, válthatunk pár szót, csinálhatunk közös képet, és begyűjthetünk aláírásokat.

A végére hagytam azt a részt, ami miatt a legjobban izgatott vagyok. A G csarnok kisebb része, ahol a társasjátékok birodalma fog elterülni, rengeteg kipróbálható játékkal, ahol játékmesterek segítenek majd megérteni őket. A legtöbb kiadó jelen lesz, így lehetőség lesz vásárolni (már hallom a bankkártyámat, hogy zokog…), és egy fejlesztés alatt aló játékot is kipróbálhatunk az Elátkozott Város személyében.

Ha esetleg elveszettnek éreznéd magad, akkor kikerült a rendezvény térképe is, így már most megtervezhetjük, merre fogunk menni, és mik az elsődleges látnivalóink.

A PlayIT Show november 17-18. között, a Hungexpón várja a kilátogatókat.

Translate »