Oldal kiválasztása

Grand Theft Auto V (PC) – Előzetes

Grand Theft Auto V (PC) – Előzetes
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hamarosan PC-n is megjelenik a Rockstar híresen hírhedt nyitott világú akciójátéka, aminek köszönhetően a konzolos változatokhoz képest alaposan megszépült grafika és rengeteg extra tartalom társaságában élhetjük át a nagy gengszterkalandot.

Április 14-én végre a magyar üzletek polcaira is felkerülhet a PC-s GTA 5 (forrás: Konzolvilág), így a rajongók ezen a platformon is megízlelhetik a Rockstar eddigi legjobb, legszebb és legnagyobb akciójátékát, ami konzolokon már több tízmillió rajongót vett le a lábáról a megjelenés óta. A Los Santos városában játszódó történetben Michael De Santa, Trevor Philips és Franklin Clinton oldalán alapos betekintést nyerhetünk a modern bűnözők mindennapjaiba, hiszen a három gazfickó egy közös kaland erejéig nyélbe üti az évszázad bűntényét, miközben bankrablások, gyilkosságok és egyéb bűncselekmények egész sora is felírható lesz számlájukra. A három különböző jellemű főhőst külön-külön irányíthatjuk majd a sztori felgöngyölítése során, de a főküldetések mellett mindegyikükkel rengeteg mellékküldetést is vállalhatunk, miközben szabadon felfedezhetjük a játéktörténelem eddigi legnagyobb és legváltozatosabb környezetét, amelyben egy hatalmas nagyváros, vidéki kis porfészkek és sárdagasztásra, valamint vadászatra alkalmas vadregényes tájak egyaránt megtalálhatók lesznek.

Akárcsak a sorozat korábbi epizódjai, úgy természetesen a GTA 5 is totális szabadságot garantál a játékosok számára, ezáltal már az első pillanatok után kötöttségek nélkül kalandozhatunk az óriási térképen. Mivel három megrögzött bűnözőt irányítunk, minden egyes fő- és mellékes teendőnk arról szól majd, hogy miként tudunk a lehető legkönnyebben pénzt keresni olyan illegális teendőkkel, mint a hírességek fotózása vagy kifosztása, az autólopás, netán éppen a megfélemlítés. Minél jobban belefolyunk Los Santos alvilágába, annál jelentősebb rangot szerzünk magunknak a bűnözők között, és annál több pénz gyűlik majd a számlánkon, aminek köszönhetően új épületeket, vállalkozásokat vásárolhatunk magunknak, tuningolhatjuk saját sportautóinkat, de akár újabb ruhákat és felszereléseket is beszerezhetünk. A játékban nincsenek határok, ha szeretnénk, bepattanhatunk egy repülőgépbe és madártávlatból fedezhetjük fel a környéket, és míg egy tengeralattjáróval a végtelen óceán titkait fejthetjük meg, addig egy autó volánja mögül a féktelen száguldás mellett a több száz ismert slágert tartalmazó rádióadók műsorát élvezhetjük.

Ezt az élményt pedig még tovább fokozhatjuk a GTA 5 többjátékos módjával, avagy a szinte különálló alkotásnak tekinthető GTA Online-nal, amelyben barátaink oldalán is belekóstolhatunk a bűnbandák mindennapjaiba. Saját kis alvilági hálózatunk felépítésével így más bűnszervezetek ellen harcolhatunk, de a közös versenyek és egyéb aktivitások mellett akár még komplett bankrablásokat is rendezhetünk, hogy elnyerhessük Los Santos leggazdagabb és legrettegettebb bűnbandájának címét.

A PC-s változat az elhangzottakon felül rengeteg extrát is kínál a rajongók számára, ezáltal szó szerint lélegzetelállítóan realisztikus és részletes küllem társaságában élhetjük át ezen a platformon az alvilági kalandokat, amire nem csak a jól ismert külsőnézetes formában, hanem az FPS módnak köszönhetően belső nézetből is lehetőségünk lesz. A játék ezen felül tartalmazza majd a konzolos változatokhoz korábban megjelent összes DLC csomagot is, így már a megjelenés napján rengeteg extra felszerelést és kiegészítőt érhetünk el hozzá.

A barátságos gépigény mellett kétség sem férhet hozzá, hogy a Rockstar videojátéka ezen a platformon is képes lesz majd meghódítani rajongók millióit, hiszen Franklin, Trevor és Michael története, valamint a hónapokra elegendő kihívást nyújtó többjátékos mód átélése minden túlzás nélkül egy életre szóló élményt ad a nyitott világú akciókalandok kedvelőinek.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »