Oldal kiválasztása

Nintendo Direct-összefoglaló

Nintendo Direct-összefoglaló

A héten megtartották a friss Nintendo Directet, ahonnan érkezett sok érdekes bejelentés, és bemutatták az amiibókat.

Nintendo 3DS és 2DS

Az egyik legérdekesebb bejelentés az volt, hogy érkezik a marokkonzolra a The Legend of Zelda: Majora’s Mask, ráadásul a megjelenése 2015 tavaszára várható. Persze ehhez a hírhez egy bejelentő videó is társul.

Az E3-on bejelentett Code Name S.T.E.A.M. kapott egy friss videót, és kiderült, hogy 2015 májusában érkezik Európába.

Amiibo

Az amiibók első hulláma hamarosan érkezik, és végre bemutattak pár darabot a Direct égisze alatt. Aki nem ismerné ezeket, a lényegük az, hogy az adott játékban plusz tartalmat tesznek elérhetővé, és minél többet használjuk a figurákat, az alapértékek annál jobban elkezdenek javulni. Ezek további játékokban lehetnek majd hasznosak. 

A Link figura nem csak a Smash Bros-ban lesz hasznunkra, hanem már a Hyrule Warriorsban is. Feloldhatunk vele egy új fegyvert és különböző anyagokat, amikből craftolhatunk.

A Mario Kart 8 sem marad ki az amiibo-őrületből, itt ha kedvenc figuránkat aktiváljuk, akkor az általunk készített versenyző megkapja annak a ruháját.

Wii U

Az egyik legjobban várt cím jövőre Wii U-ra biztosan a Xenoblade Chronicles X, aminek a megjelenéséről még pontos információ nincs, de érkezett egy új gameplay videó.

A Captain Toad megjelenését minden régióban máshova tették, de ami számunkra lényeges, Európába január 2-án érkezik, és mellékeltek is egy friss videót.

A másik cím, ami érdekes lehet Wii U-ra, a Splatoon, amiről eddig azt hittük, hogy csak multiplayerre lesz kihegyezve, de kiderült, hogy egyszemélyes kampánya is lesz, és ennek prezentálására kaptunk is egy videót.

A Mario Kart 8 november 13-án megkapja első DLC-csomagját, amiben új játszható karakterek és járművek válnak elérhetővé.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »