Oldal kiválasztása

Vaják: A megvetés ideje

Vaják: A megvetés ideje
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Vaják (Witcher) sorozat negyedik kötete 2013. december 13-tól magyar nyelven megtalálható a könyvesboltok polcain, a PlayON kiadásában.

Az utolsó kívánság, A végzet kardja és a Tündevér után a sorban immár negyedik Vaják-könyv érkezik a boltokba, és A megvetés ideje című kötet tovább folytatja Geralt és Ciri kalandos történetét, természetesen a Sapkowskitól megszokott lebilincselő stílusban. További meglepetés, hogy a korábbi, játékhoz kötődő borítókép helyett egy hazai művész, Dányi István keze munkáját dicséri a legújabb kötet borítója.

A könyvről

A háború előszele már mindenütt érezhető: az utakat másfajúak renegát csapatai tartják rettegésben, a városok utcáin rejtélyes halálesetek történnek. A királyok nem bíznak többé a varázslókban, akik azt képzelik, varázshatalmuk feljogosítja őket, hogy beleártsák magukat a politikába. Némelyikük a szabad országok javáért cselekszik, mások önös érdekből, de a varázslók álságos mosolya és felszínes csevegése mögött sorsdöntő játszmák zajlanak. Ríviai Geralt mindig is büszke volt semlegességére. A vaják korábban úgy gondolta, elegendő, hogy a saját sorsáról döntsön… csakhogy akkor még nem kellett mások miatt aggódnia. Egyedül könnyű semlegesnek maradni, de ha egy kislány élete a tét, már nem annyira. Geralt igyekszik mindent megtenni Ciri védelmében. A kérdés az, hogy ez elég-e.

Hozzászólások

Translate »