Oldal kiválasztása

Őszi játékdömping mobiltelefonra

Őszi játékdömping mobiltelefonra
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EA SPORTS FIFA 09, a Tiger Woods PGA TOUR 09, a Need For Speed Undercover és a California Games X mellett az EA Mobile kiadja a DAKAR Rally 2009 és a Crash Car Mania mobilverzióját is. Mindegyik játék október és november folyamán lesz elérhető Európa-szerte.Az EA SPORTS FIFA 09, a valósághű futballszimuláció után az EA Mobile most újabb játékokkal kényezteti azokat, akik a mobiljukat nem csak telefonálásra használják. Az EA népszerű golfsorozatának legfrissebb epizódja, a Tiger Woods PGA TOUR 09 új távlatokat nyit a mobiljátékok történetében. Az újdonságok sorából nem hiányzik a Need For Speed Undercover és a retro-klasszikus California Games X sem. A kínálatban minden sportrajongó talál majd kedvére valót.

Tiger Woods PGA TOUR 2009:
A Tiger Woods PGA TOUR 09 új pályái, ellenfelei és játékmódjai a legtapasztaltabb virtuális golfozókat is kemény próbára teszik. A PGA Tour-sorozat legemlékezetesebb pályáin játszhatunk Bay Hilltől Wentworth-ig. A Tiger Woods PGA TOUR 09 a fentiek mellett további hat pályát kínál letöltésre.

Need For Speed Undercover:
A Need for Speed Undercover minden idők legnagyobb példányszámban értékesített autóverseny-sorozatának legfrissebb epizódja. Játékmenete a száguldás és a veszedelem élvezetét ötvözi a rendőri üldözések izgalmával. Lélegzetelállító, akciófilmbe illő története mellett a Need for Speed Undercover mobilplatformra optimalizált változata nyolc szabadon tuningolható kocsival (köztük a Porsche 911-essel és a Nissan GT-R-rel), számos versenytípussal (körverseny, gyorsulási verseny, sebességmérő, országúti ütközet, vérdíj) és a rendőrséggel való packázás lehetőségével keresi a vásárlók kegyét, akik a járőrkocsikat faképnél hagyhatják, vagy akár ronccsá is törhetik. A játékba épített fizikai motor lehetővé teszi, hogy a zsúfolt kereszteződésekben időlassítással kerüljék el az ütközéseket, pontokkal jutalmazza a driftelést és a versenytársak legyőzését.

California Games X:
Hajts végre eszement trükköket és szerezz annyi pontot az extrém kihívások során, amennyit csak bírsz! A mára klasszikusnak számító játék mobilos átirata kötelező darab a retro-rajongók és mindazok számára, akik nem vetik meg a napsütést és a jóféle, kaliforniai stílusú mókát. A California Games X hétféle extrém időtöltést (BMX, félcső, breaktánc, szörfözés, gördeszkázás, sziklamászás és siklóernyőzés) kínál. Az egyszerű, egygombos vezérlés és a hangulatos kaliforniai helyszínek garantáltan visszacsempészik őszi estéidbe a nyári nap hevét!

DAKAR Rally 2009:
A 2009. évi futam hivatalos játéka, a DAKAR Rally 2009 Buenos Aries-től Santa Rosán át La Riojába és azon is túlra vezet: döngess 6000 kilométert a kijelölt állomások érintésével, egész Dél-Amerikán át! Bajnokság módban mind a kilenc emberpróbáló szakaszt teljesítened kell. Kemény ellenfelekkel küzdhetsz sárban, aszfalton és homokon, hogy kiérdemeld a trófeát. A választható időmérő módban az órával és barátaiddal küzdesz: fusd a legjobb időt, és tudasd vetélytársaidnak, ki a király a volán mögött!

Crash Car Mania:
A Crash Car Mania pályáin nyaktörő kaszkadőrmutatványokban bővelkedő kihívások várnak. Kápráztasd el közönségedet a pusztítás arénájában! Válassz kedvedre valót a rendelkezésre álló számos járgány közül, hajts végre látványos mutatványokat, szerezz minél több pontot, majd a fogcsikorgatóan kemény futamok végeztével söpörd be a nagy dohányt! Ne feledd: minél keményebben hajtasz, annál többet kaszálsz!

Translate »