Oldal kiválasztása

[E3] EA Play – Összefoglaló

[E3] EA Play – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

EA megnyitotta a sort az E3 konferenciáknál, egy egész hangulatos show-t láthattunk, de voltak kínos pillanatok is. Kaptunk két új címet is, az egyik egy indie a másik egy AAA-s lesz, ami majd holnap a Microsoft konferencián mutatkozik be. De inkább bontsuk le az egészet játékokra:

Battlefield 1

Újabb tartalmak érkeznek Battlefield 1-hez, ingyenesen kapunk 2 éjszakai pályát, illetve jön egy meglehetősen masszív DLC-is ami a Keleti frontot fogja megnyitni a játékosok előtt. Igen, érkezik az Orosz hadtest, és hoznak magukkal 6 pályát, új járműveket, katonákat. A két ingyenes pálya a nyáron érkezik, míg a DLC Szeptemberben.

Need For Speed: Payback

A Need For Speed visszatér és a Halálos Iramban babérjaira tör. Normális kampányt fogunk kapni ami egy klasszikus bosszútörténet lesz, három főszereplővel és a The House nevezetű drogkartelnek fogunk keresztbe tenni. Végre kaptunk egy izgalmas gameplayt is, ami valóban látványos lett, de a sok lassítás remélek kikapcsolható lesz, mert az nagyon zavaró.

A Way Out

Az igazi meglepetés cím. A Brothers: Tales of two Son fejlesztőinek új játéka lesz, a A Way Out és ismét egy egyedi megközelítést fogunk kapni. Két elítélt a főszereplő akik meg akarnak szökni, de nem éppen szívlelik egymást, viszont ha újra a friss levegőn akarnak lenni, akkor muszáj lesz összedolgozniuk. Mind a kettejüknek eltérő személyisége van, egyedi módon oldják meg ugyan azokat a problémákat. De miben lesz különleges a játék? CSAK osztott képernyőben lehet majd játszani, online, de az igazi élmény akkor kapjuk ha egy barátunkkal összeülve játsszuk.

Anthem

A BioWaretól is kapunk egy új játékot, egy rövidke előzetes is társul a bejelentés mellé ami felcsigázza az ember kíváncsiságát, de várnunk kell holnapig, mert a játék majd a Microsoft konferenciáján mutatkozik be gameplay videóval.

Star Wars: Battlefront 2

Szerintem mindenki ezt várta a legjobban, hogy végre több minden kiderüljön a Star Wars: battlefront 2-ről. Igaz olyan sok információt nem kaptunk, de így is a show csúcspontja volt. Egy komoly singleplayer kampányra számíthatunk, ami be fog illeszkedni a kánonba. A Multiplayer majdnem, hogy egy teljes átdolgozást kapott, most már mind a hat fő film jelen lesz, pályákkal, hősökkel együtt és a Nabooi pályából kaptunk ízelítőt. De ami még fontosabb, hogy a letölthető tartalmak ingyen jönnek majd a játékhoz, így követik a Titanfall 2-t.

EA Sport

Ez elmaradhatatlan, kapjuk az új Fifát, Maddent, és NBAt. Itt több volt a kínos pillanat, mint kellet volna. De az látszott, hogy mindenki nagyon izgatott volt ezen játékok miatt (NEM!). Lent megtalálható, mind a három játék videója.

Akkor még a végére egy remek hír, Az EA Access ingyen kipróbálható 1 héten keresztül Xbox One és PC játékosok számára, de hogy a PS4 tulajdonosok se maradjanak ki pár játékot számukra is ingyen kipróbálhatóvá tesznek.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »