Oldal kiválasztása

HearthStone: Ashes of Outland – Bemutató

HearthStone: Ashes of Outland – Bemutató
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Néhány napja, egészen pontosan április 7-én megérkezett a Hearthstone legújabb kiegészítője, amely az Ashes of Outland névre hallgat. A kiegészítővel egyetemben a Főnix éve (Year of the Phoenix) is tiszteletét tette, ami azt jelenti, hogy néhány korábbi kártyától búcsút kellett vennünk, mivel innentől csak Wild módban lehet őket használni.  

Talán a legnagyobb újdonság ami a szettel érkezett, az az, hogy Ilidan Stormrage bekerült a játékba, méghozzá egy új karakterosztály a Demon Hunter szerepében, akit egy egyéni kaland során oldhatunk fel, ráadásul ennek teljesítésekor egy komplett paklit is kapunk a „hőshöz”, felmerülhet a kérdés, hogy a hiányos kártya választék, nem teszi-e használhatatlanná az új classt, nos olyannyira nem, hogy két nappal a megjelenés után a Blizzardnak pár karakter specifikus lapot nerfelni kellett, mert brutálisan erősek voltak, sőt a Démon Vadász talán még mindig a legerősebb deck a metában.

Az Ashes of Outland érkezésével bekerült a játékba 135 darab új kártya, valamint egy új mechanika az „Outcast”, ami annyit tesz, hogy ha a kezünk legszélén jobb vagy bal oldalt van egy ilyen képességgel megáldott kártya, akkor annak aktiválódik bónusza is (például 1 lap helyett 2-t húz). Az új kiegészítő természetesen rengeteg játékos fantáziáját megmozgatta, természetesen születtek új agyament, vicces vagy éppen elképesztően erős deckek. A jelenlegi meta gyöngyszemei például a csak varázslatokkal operáló Druid vagy a Priest, ami csak azért jött létre, hogy a Demon Huntereknek elmenjen a kedve a játéktól és kétszer meggondolják, hogy másik hősre váltsanak-e.

Néhány játékbeli változás is történt, mint például, hogy mostantól kettőnél több, nem lehet a tarsolyunkban az adott, nem legendás kártyákból. Valamint néhány lap a Hall of Fame-be került, mint például Leeroy Jenkins, aki nagyon megosztotta a játékosokat, aki használta többnyire imádta, a másik tábor viszont örülhet, hogy többé nem fogja hallani Standard módban, hogy „Leeeroooyy Jenkiiins”. Ezen felül a Priest is kapott egy ráncfelvarrást, mivel korábban nem nagyon tudták megtalálni azt az egyensúlyt, amit a karakter érdemelt, kapott néhány új alap kártyát,illetve régebbiek kerültek ki, változtak meg az összeállítható pakliban, de az igazat megvallva ezeket még nem volt alkalmam kipróbálni.

A közeljövőben érkezni fog egy Egyszemélyes kaland, de ezúttal nem kell majd mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, hiszen hosszú idő után először teljesen ingyen és bérmentve fog megérkezni minden tartalmával. A Blizzard valamit megérezhetett az egyre csökkenő játékos bázis által, mivel Ben Brode távozása után az eddigi legjobb kiegészítőt tették le az asztalra, ami biztosan rengeteg csalódott rajongót fog vissza csábítani még 1-2 meccs erejéig, legalább is engem most megvettek kilóra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »