Oldal kiválasztása

HBO Max – 2023. augusztusi ajánló

HBO Max – 2023. augusztusi ajánló

A hónap legfontosabb újdonsága A híd, a magyar HBO első saját gyártású reality sorozata, amely augusztus 11-én, három epizóddal indul, majd ezt követően hetente két rész kerül fel péntekenként. Az együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játékban egy csapatnak együttes erővel kell felépítenie egy 250 méter hosszú hidat. Műsorvezető nem más, mint a méltán népszerű vlogger, Magyarósi Csaba, a játékosok között pedig akad fizikus (Molnár Janka), zenész (Német Márk), tervező (Tölgyesy Csaba, Bakos Gergő), színész (Varga Ádám, Noé Viktor), sportoló (Havasi Gergő, Fekete Miki) – különböző életkorú és stílusú karakterek, akikben a helyszínen szembesülnek először azzal, mi is lesz a feladatuk.

Jön a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, 08.07., az epizódok hetente érkeznek) 2. évada, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint John C. Reilly, Adrien Brody, Jason Clarke, Gaby Hoffman és még sokan mások. A NBA berkeiben játszódó sorozat ezúttal a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers közti versengésre fókuszál. 

Premierekben gazdag hét lesz, hiszen augusztus 12-én indul a Milliárdok nyomában 7. évada is (Billions, az epizódok hetente jönnek), amelyben Bobby Alexrod szerepében visszatér Damien Lewis is, így ismét teljes a Paul Giamatti, Maggie Siff, Toby Leonard és Corey Stoll alkotta csapat.

Új évaddal jelentkezik a Csodálatos barátok (Fantastic Friends, 08.09, heti egy epizód) című utazós sorozat, melyben a Harry Potterből ismert ikrek, James és Oliver Phelps járják be a világot és mutatják be a különböző országok szokásait, ételeit és nevezetességeit. 

Filmek terén kiemelt premierként jön a Whitney Houston biopic, az I Wanna Dance With Somebody (08.27), a Viola Davis főszereplésével készült Woman King – A harcos ( 08.11), a Harry Golding – Sam Neill – Noomi Rapace trióval készült akciófilm, a Bérgyilkosok klubja (Assassin Club,  08.04), a mindig remek Tilda Swinton legújabb alkotása, Az örök lány (Eternal Daughter, 08.04), Emma Thompson és Lilly James romantikus vígjátéka a Mi köze ennek a szerelemhez? (What’s Love Got To Do With it, 08.17) és a DC Animation egyik friss filmje, Batman és Superman: A szuper ifjak csatája (Batman and Superman: Battle of the Super Sons, 08.25).

Translate »