Oldal kiválasztása

Gamer rendezvény érkezik Siófokra – PlayIT

Gamer rendezvény érkezik Siófokra – PlayIT
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap olvashattatok róla, hogy Budapesten idén is mint mindig, megrendezésre kerül a PlayIT. Ha ez önmagában nem lenne elég jó hír, akkor most figyeljetek!

Az ország legnagyobb IT- és videojáték rendezvénye először látogat a magyar tengerhez, és rögtön egy 2 napos programsorozattal örvendezteti meg a siófoki játékosokat.
A PlayIT Show már hetedik éve járja az országot és viszi el a gamer közösséghez a legújabb videojátékokat, PC és konzol eszközöket, kiegészítőket és más IT újdonságokat. A rendezvényekről természetesen nem hiányozhatnak az ország legnépszerűbb gaming videósai sem, akikkel akár személyesen is találkozhatnak a látogatók.

A PlayIT Show szervezői mindig keresik azokat a lehetséges helyszíneket, amik otthont adhatnak egy gamer rendezvénynek, és távolabb esnek a már jól ismert, PlayIT-es helyszínektől.
A Siófokon nemrégiben átadott Kiss Szilárd Sportcsarnok egy ilyen lehetőséget teremtett meg számukra, hisz tökéletesen alkalmas egy PlayIT Show megrendezéséhez.

A 2018. augusztus 18-19-én tartandó, két napos show-n számos olyan programhelyszín lesz, amik a korábbi rendezvényeken már elnyerték a játékosok tetszését. Így tehát biztosan lehet számolni 1v1 játékhelyszínekkel; kisebb lebonyolítású, helyszíni nevezéses versenyekkel; az éppen legfrissebb, akár megjelenés előtti játékcímekkel; kipróbálható VR és AR eszközökkel; videós és cosplay-es vendégekkel, valamint szórakoztató színpadi műsorokkal. Tekintettel az új, Balaton melletti helyszínre, és az augusztusi időpontra, a szervezők szeretnék színesíteni a rendezvényt olyan extra programokkal, partnerekkel, ajándékokkal, amiktől még különlegesebb és egyedibb lesz a nyári rendezvény.

Az újdonságokról és legfrissebb információkról a rendezvény Facebookos eseményében tájékozódhatnak az érdeklődők a infó gombra kattintva
Már a jegyek is kaphatóak a siófoki PlayIT Show Balatonra! Normál, Deluxe és Collector’s jegyek közül tudtok választani! Jegyvásárláshoz kattintsatok a jegyek gombra!

Translate »