Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – Xiaomi Pro HD Hybrid fülhallgató

Miért ez a legjobb? – Xiaomi Pro HD Hybrid fülhallgató
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nemrég találkozhattatok a Somic G941-es headsetről készített tesztünkkel, illetve a Kingstone HyperX Cloud Stinger-termékajánlónkkal. Ezúttal azokhoz szólunk, akik jobban szeretik a kisebb fülhallgatókat. A kérdés adott, miért ez a legjobb?

Ezúttal a Xiaomi Pro HD Hybrid fülhallgatóról fogunk beszélni. Nagytestvéreivel ellentétben neki nincs szüksége nagyobb alkatrészekre, apró termete is tökéletesen alkalmas arra, hogy átadja azt a hangzást, amelyet elvárunk. Ráadásul sokkal könnyebben tárolható és hordozható, hisz nem csak otthon szeretünk zenét hallgatni.

Természetesen vannak a piacon hangzásban jobb fülhallgatók, ez tagadhatatlan. Ám ez közel sem jelenti, hogy a Xiaomi Pro HD Hybrid ne lenne minőségi. Az árkategóriáját tekintve talán a legjobb, amivel találkozhatunk. A fémvázzal borított belső része lehetőséget ad a kristálytiszta hangzásra, beépített mikrofonjának köszönhetően nincs szükség külön mikrofonra, ha a haverokkal szeretnénk játszani. Illetve a zajszűrőnek hála tiszta és recsegésmentes lesz a rögzített beszéd.

Nem meglepőmódon 3,5 mm-es jackcsatlakozóval működik, 1,25 méteres kábelének köszönhetően kényelmesen használható út közben telefonhoz és otthoni játékhoz egyaránt. Az elasztikus anyagból készült borítás megbízható védelmet biztosít, hogy ne törjön meg a belső szerkezet.
(Fontos megjegyezni: iOS rendszerrel nem működik.)

Termékleírás:

Használható: sporthoz, telefonáláshoz, játékhoz
Kábel hosszúsága: 1,25 m
Kompatibilis: bármilyen 3,5 mm-es jackcsatlakozóval (kivéve: iOS)
Frekvencia: 20 – 40 KHz
Hangszóró típusa: dinamikus
Impedancia (ellenállás): 32o hms
Érzékenység: 98 dB (S.P.L. 1 KHz-en)

Ha új fülesre van szükségetek, a Xiaomi Pro HD Hybrid fülhallgatót csak ajánlani tudjuk! Ráadásul most partnerünktől, a GearBesttől 34%-kal olcsóbban, azaz az eredeti 8000 Ft (30 $) helyett nem egészen 5400 Ft-os (19,99 $) árcímkével beszerezhetitek!

A rendelés leadását követően 2 héten belül ingyenesen házhoz szállítják, az idő pedig tovább csökkenthető, ha olyan raktárat választunk, amelyik közelebb van hozzánk!

Translate »