Oldal kiválasztása

Discovery – játékteszt

Discovery – játékteszt75% XP75% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Minecraft az egyik legmegosztóbb játék a világban, nagyon kevesen vannak, akik azt mondják, hogy oké elmegy néha kicsit bohóckodom benne. A többség vagy imádja vagy utálja, persze mindenkinek szíve joga így tenni bármelyik tábort is erősíti, viszont az tagadhatatlan, hogy majdnem mindenki ismeri és tudja miről szól.

Én személy szerint nagyon szeretem és időnként előfordul, hogy hetekre beszippant a végtelen világa, aztán neki állok városokat kreálni akár egyedül akár a barátaimmal közösen. De felmerül a kérdés ez miért is érdekel titeket? Nos azért mert akik még most is olvasnak azok szeretik a játékot, ami azt jelenti, hogy a következő beszámolót imádni fogják! Ugyan is (Noha nem eredeti MC) elérhető a virtuális valóságban, méghozzá Discovery néven.

És minden amit tudni érdemes róla megtekinthető ebben a videóban:

Ha érdekel az eredeti játék VR verziója és rendelkezel némi angol tudással, itt utána olvashatsz: Minecraft VR

Értékelés

75%

Összefoglaló A játék még helyenként hiányos, sokkal több építő elem kellene bele, illetve az irányításhoz jó lenne egy Move támogatás, ám ennek ellenére is megállja a helyét és élvezhető lett, remélem a jövőben sem hanyagolják el a fejlesztők

75%
Translate »