Oldal kiválasztása

BREAKING NEWS – Death Stranding Release Date Reveal Trailer

BREAKING NEWS – Death Stranding Release Date Reveal Trailer
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Talán az egyik legjobb dolog, ami a játékosokkal történhetett, hogy Kojima ott hagyta korábbi munkahelyét, s így önálló projektbe kezdhetett. Első alkotása a Death Stranding már évek óta csigázza a rajongókat, kaptunk rengeteg előzetest, senki nem tud semmit, de sokan egyet biztosan. Ennek a játéknak helye van a gyűjteményükben. Egy napos idegtépő várakozás után most bejelentették a megjelenési dátumot egy jó 9 perces előzetessel karöltve.

Van bőven gameplay és átvezető is. A játék fenomenálisan néz ki, bár továbbra is rengeteg kérdésünk van. Egy biztos, hogy nagyon egyedi alkotásról van szó, aminek egyelőre se füle se farka. De a casting egyelőre hibátlan és valljuk be, Kojima mester neve garancia a magas minőségre. A jó hír, hogy már csak kicsivel több, mint öt hónap múlva minden kiderül. A játék NOVEMBER 8-án jelenik meg, ráadásul magyar felirattal.

A szivárogtatott PS4 előrendelői oldal alapján, ami ma idő előtt került ki véletlenül, a játék előrendelői bónuszai is ismernek. Hogy ezek mire lesznek majd élesben jók, idővel kiderül.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »