Európaszerte elérhető az EA új, Tetris Mania névre hallgató mobiltelefonos játéka.Az Electronic Arts Inc, a világ vezető interaktív szórakoztatóipari szoftvercége bejelentette, hogy megjelent a vadonatúj mobiltelefonos játék, a Tetris® Mania, amely az eredeti Tetris® játékhoz képest meglepő újdonságokat is tartalmaz. A Tetris Mania mindenkinek örömet fog okozni, akinek van egy mobiltelefonja és egy pár szabad perce. Az egyszerű, ám mégis rabul ejtő játékmenet tartós élvezetet fog nyújtani a játékosoknak. A Tetris Mania valamennyi jelentős európai mobilszolgáltatónál elérhető lesz.

Az eredeti Tetris® népszerűsége zavarba ejtő gyorsasággal nőtt és családok millióit bilincselte le. Ez alól a Tetris Mania sem lesz kivétel. Három eredeti, egyenként is magával ragadó csavaros újítást tartalmaz, amelyek garantáltan próbára teszik logikai képességeinket. „Cascade” módban a bekapcsolt gravitáció hatására a kellően alá nem támasztott alakzatok ledőlnek, növelve ezáltal a játékosok pontszámát. „Sticky” módban az azonos színű alakzatok összeragadnak, a játékosok pedig az így lezúduló új elemekkel még gyorsabban törölhetik a legalsó sort. A harmadik a „Fusion” mód, amelyben egyetlen apró „fertőző” alakzat elég a vele érintkező többi elem aktiválásához. Ha elég alakzatot aktiválunk, azzal a következő szintre robbanhatunk.

Az élvezetes animációk és hangzás mellett aTetris Mania fejlett grafikát és szórakoztató képi hatásokat kínál, így a Tetris rajongói számára valóban vadonatúj élményt biztosít.

A Tetris Mania-val kapcsolatban további információ a következő címen található:
http://www.eamobile.com

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás