Oldal kiválasztása

Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich a World of Tanksben

Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich a World of Tanksben

A történelem során először Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich együtt szerepelnek majd a képernyőn! Idén decemberben hollywoodi hírességek kísérik el a játékosokat az Ünnepi hadműveletben, a World of Tanks-franchise minden platformján: PC-n, mobilon és konzolon. Az ünnepi időszakban garantáltan nem fogsz unatkozni a World of Tanks PC, World of Tanks Blitz vagy World of Tanks Modern Armor játékosaként!

Az Ünnepi hadművelet filmes előzetesében Arnie és Milla a legfontosabb küldetést vállalják magukra – megmenteni az ünnepeket Arthur és fia, Mikey számára. Csatlakozz hozzájuk a mágikus ünnepi expresszvonaton, amely az ünnepi falu szívébe viszi el őket, a World of Tanksben.

A harckocsizók először a garázsban találkozhatnak a sztárduóval, ahol kihívásokat és küldetéseket kapnak tőlük. Amikor a játékosok teljesítik ezeket a feladatokat, megkapják Arnie és Milla testreszabási elemeit, például tankkinézeteket, tematikus emblémákat, feliratokat, matricákat és parancsnokokat. Milla és Arnold a hangjukat is adták a World of Tanks PC- és konzolváltozatához.

Az ünnepi esemény december 1-jén kezdődik és 2023. január 9-ig tart. A játék minden verziója saját dátumokkal és ünnepi ajánlatokkal rendelkezik, a platform játékmenetéhez igazítva.

World of Tanks PC

December 1. – 2023. január 9.

A harckocsizókat egy sor küldetés és feladat várja, melyekből megkaphatják az exkluzív Arnie- és Milla-testreszabásokat, valamint lehetőségük nyílik megszerezni az akciósztárokat tankparancsnokként! A 2023-as Ünnepi hadművelet keretében egy speciális fizetőeszköz is bemutatkozik: a nyersanyag. És minden ünnepi tevékenység a nyersanyagok begyűjtésén és felhasználásán alapul majd.

World of Tanks Modern Armor

December 13. – 2023. január 2.

A játékosok csatlakozhatnak az „Arnold csapathoz” vagy a „Milla csapathoz” a közelgő szezonban, és részt vehetnek az Ünnepi hadművelet eseményen és a vadászatokon. Csapatuk céljaiért dolgozva jutalmakat szerezhetnek; pontokat gyűjthetnek az ünnepi hadműveleti testreszabások és tartalmak megszerzéséhez.

World of Tanks Blitz

December 17. – 2022. december 27.

A World of Tanks Blitzben számtalan ünnepi hadműveleti tevékenység érhető el. Jelentkezz be a játékba, hogy automatikusan megszerezz egy ajándékot: Arnold és Milla avatárját és játékbeli bónuszokat. Nyerj csatákat, és szerezd meg Arnold és Milla tematikus jutalmait, például álcafestéseket, gyűjtői tárgyakat és a legjobbat: Arnold profilját.

Translate »