Oldal kiválasztása

Guild Wars 2 – Super Adventure Box

Guild Wars 2 – Super Adventure Box

Nemrég volt a bolondok napja, ami egy jeles nap a játékok világában is. Az ArenaNetes srácok nem pihentek, és erre a jeles napra egy komplett világot alkottak meg a Guild Wars amúgy sem kicsi univerzumában.

De ez a világ nem is akármilyen, hiszen a 8 bites retro korszakot idézi meg egy, a korszakra jellemző történet társaságában.

Mi leszünk a hősök, akiknek a feladata, hogy megmentsük a Hercegnőt a gonosz karmaiból, ami természetesen nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A feladat során több pályát kell teljesítenünk, amelyek önmagukban is külön világot alkotnak (enyhe utalás Mario világaira). Természetesen nem kell egyedül nekivágnunk a kalandnak, hiszen négy másik társunkkal együtt vehetjük fel a küzdelmet a gonosszal. A Mario-vonalat erősíti, hogy ebben a minijátékban az ugrálós részek nagy hangsúlyt kapnak, amit lehet szeretni vagy éppen utálni.

A Guild Warsra jellemző vonások sem maradhatnak el, így a látványvilág elég lehengerlő (már amennyire egy 8 bites világ az lehet). Április 1-jén indul az egész, és a hónap végén sajnos búcsút kell intenünk neki. Akinek megvan a játék, erősen ajánlott a kipróbálása, mert nagyon vicces, és hatalmas élményeket ígér. Ha éppen nincs kivel belevágnunk a kalandokba, az sem gond, hamar találunk társakat. Az ArenaNet szerintem ezzel kiérdemelte az idei Legjobb április bolondja címet.

Translate »