Oldal kiválasztása

A végcél Oroszország 2018 – az HBO Go új dokumentumsorozata

A végcél Oroszország 2018 – az HBO Go új dokumentumsorozata
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

2018. június 14. – július 15. között az egész világ Oroszországra fog figyelni, ugyanis ott rendezik a 21. labdarúgó-világbajnokságot. Az HBO Go-n már elérhető, és nézhető az első része annak a tízrészes dokumentumsorozatnak, amely az egyes válogatottakat, játékosokat hivatott bemutatni. Életutak, célok, boldogságok és összetört álmok, mind-mind megtalálhatók ebben a nagyszerű és egyedülálló produkcióban.

Első ízben dolgozott össze az HBO Europe és az HBO Latin America, de remélhetőleg nem utoljára, mert az első rész után szinte borítékolható, hogy remek munkát végeztek. Eredeti nyelven érhető el, ami a spanyol, de természetesen magyar felirattal is élvezhető. Hetente fog érkezni mindig a legfrissebb rész, a második és a harmadik egészen pontosan április 18-án és április 25-én.

Az első részben a spanyol nemzeti válogatottat mutatják be, hogy anno, mikor a csúcson voltak (2008. Európa-bajnokok, 2010. Világbajnokok, 2012. Európa-bajnokok), hogyan élték meg a dicsőséget, majd a következő (2014.) VB-n a teljes megsemmisülést hogyan szenvedték el. Azóta felnőtt egy újabb generáció, nyáron meglátjuk, hogy mire mennek. Olyan sztárokat szólaltatnak meg, mint a Real Madrid egyik kulcsembere, Isco, vagy a Bayern Münchenben labdát kergető Thiago Alcantara. A rész második felében megismerhetjük Carlos Baccát, a kolumbiai válogatott támadóját, akinek megismerjük az élettörténetét, honnan és hova jutott a sport és Isten segítségével. Nem csak sportrajongóknak ajánlom ezt a sorozatot!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »