Oldal kiválasztása

YoWindow – Teszt

YoWindow – Teszt90% XP90% XP
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szokásunktól eltérően ezúttal egy androidos alkalmazásra szeretnénk felhívni a figyelmeteket (amúgy természetesen iOS-en és PC-re is elérhető), amely egy teljesen alapvető funkciót szolgáltat, az időjárás-előrejelzést, ám mindezt olyan profin és hasznosan teszi, hogy úgy gondoltuk, érdemes szánni pár sort a bemutatására.

Az androidos rendszernek már alapból a része legalább egy időjárásos widget, amelyet akár a kezdőképernyőn is elhelyezhetünk, így rögtön a zárolás feloldása után látjuk ugyanazt, amit akkor is, ha kilépünk az utcára. A legtöbbnél természetesen más városok időjárásait is nyomon követhetjük, valamint több napra előre megnézhetjük az előrejelzést. Mitől tudhat akkor ennél többet egy külön alkalmazás, amelyért ráadásul még pénzt is kérnek? (Az ingyenes verzióban hirdetések találhatók.)

Nos, a YoWindow általunk megtapasztalt előnyei a következők, amelyek szerintünk bőven kiemelik a versenytársak közül:

  • AlwaysOnDisplay-kijelzés: a telefon kijelzőjének felébresztése nélkül is rögtön láthatjuk a hőmérsékletet.
  • Folyamatos értesítési sáv a zárolt képernyőn: hőmérséklettel, időjárási piktogrammal és széljelentéssel.
  • Folyamatos értesítési sáv a képernyő tetején: ugyanaz, mint a zárolt képernyőn.
  • Több napos, lapozható, órára lebontott előrejelzés a widgetben.
  • Több időjárási szolgáltató választható az adatok alapjául.
  • Mókás és mégis informatív élő háttérkép az alkalmazásban, amely jól érzékelteti, éppen milyen időjárásra számíthatunk most vagy a közeljövőben.

Természetesen ezeken felül még számos funkcióval rendelkezik (további földrajzi helyek időjárásának megjelenítése, ébresztőfunkció, térképes időjárási kép megtekintése, beépített „meglepetések”, például minijátékok, képernyővédő, saját háttérképek használata), és teljesen magyar nyelven is elérhető.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, az alábbi gombokra kattintva tudjátok letölteni az ingyenes verziót:

Értékelés

90%

Összefoglaló Nekünk bejöttek az alkalmazás nagyszerű és hasznos funkciói és a vizuális megjelenése is. Gyakorlatilag minden jól bekonfigurálható, az időjárási állomásoktól kezdve az értesítések helyéig és megjelenéséig. A fizetős verzió ára kicsit borsos, viszont cserébe meg lehet szabadulni az idegesítő reklámoktól és támogatni lehet a fejlesztőket.

YoWindow
90%
Translate »