Oldal kiválasztása

Véletlenszerű események a World of Tanksben

Véletlenszerű események a World of Tanksben

A World of Tanks csapata örömmel mutatja be új, a játékmeneten változtató funkcióját, a véletlenszerű eseményeket – egy jelentős mérföldkövet a játék csatatereinek evolúciójában. A véletlenszerű események dinamikus tevékenységsorozatokat indítanak be, amelyekre saját esélyük szerint kerül sor a következő négy pálya adott területein: Himmelsdorf, Ruinberg, Prokhorovka és Safe Haven. Az eseményzónákat piros füst jelöli, a játékosok pedig értesítést kapnak, amikor megközelítik a zónahatárokat. A harckocsizóknak óvatosnak kell lenniük az eseményzónákban, hiszen az óriási lehulló roncsok megsemmisíthetik járművüket.

Az egyes események jelentősen átalakítják az adott pálya terepviszonyait, így a játékosok új taktikai lehetőségeket kapnak. Ilyen átalakulás lehet például az, hogy új útvonalak nyílnak meg a járművek számára, illetve új fedezékek vagy tüzelőállások jönnek létre. Ennek következtében nemcsak akciódúsabbá és dinamikusabbá válik a játék, és jobban résen lesznek a játékosok, de a látványvilág is elképesztő lesz, ami még jobban magával ragadja majd a résztvevőket.

Az események típusa a pályától függ:

  • A Safe Haven pályán egy repülőgép zuhan a bunker tetejére, amely így összedől, új fedezékeket alkotva közte és a kikötő között.
  • A Himmelsdorfon légi támadás éri a mozdonyt, miközben éppen kigördül az állomásról. Itt a szétszóródott vonatkocsik nyújtanak majd remek fedezéket. Egy luzuhanó Zeppelin-léghajó szintén átalakítja a tájat a központi téren és a „tankok völgyében”, aminek következtében a dombról a nehéz harckocsik állása felé lehet leereszkedni.
  • A Prokhorovkán egy repülőgép zuhan a völgybe, felperzsel néhány bokrot, és végül új fedezékként szolgál.
  • Ruinberget a levegőből éri támadás. A város központi tömbjei között így új átjáró nyílik, amely új támadási irány lehet.

A véletlenszerű eseményeket a közelgő 1.23-as frissítés keretében vezetjük be.

Translate »