Oldal kiválasztása

Vinnie Jones dobta a Mikulást a World of Tanksért

Vinnie Jones dobta a Mikulást a World of Tanksért

Vinnie Jones titokban a Mikulás behajtójaként dolgozik, és azokat látogatja meg, akik a „rosszcsontok listájára” kerültek. Idén azonban Vinnie nem azért van itt, hogy büntit osszon ki, hanem azért, hogy benyújtsa felmondólevelét a Mikulásnak. Távozik a munkájából, hogy új szerepben próbálja ki magát: parancsnok lesz a World of Tanksben… de addig nem vág bele az új kihívásba, amíg ő és a csapata el nem kapnak egy utolsó csapat „rosszcsontot”.

Csatlakozz Vinnie Joneshoz a tankgarázsban, ahol kihívásokat és küldetéseket ad a legelszántabb és legünnepélyesebb harckocsizóknak. Amikor a játékosok teljesítik ezeket a küldetéseket, akkor testreszabási elemeket, például hírességek által inspirált tankkinézeteket, emblémákat, feliratokat, matricákat, medálokat, egyedi dekorációkat és sok mást kaphatnak. A World of Tanks és a World of Tanks Modern Armor játékosai is megszerezhetik Vinnie-t a legénységükbe, aki durva, ikonikus hangjával fogja buzdítani a harckocsizókat a csatákban.

Az Ünnepi hadművelet 2024. december 1-jén indul, és a World of Tanks-játékosok minden platformon csatlakozhatnak Vinnie-hez ebben az ünnepi kalandban.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »