Oldal kiválasztása

A Sony bemutatja: PlayStation Plus Open Multiplayer Event

A Sony bemutatja: PlayStation Plus Open Multiplayer Event
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PlayStation Plus közösségébe világszerte[i] több mint 26,4 millió játékos tartozik, akik olyan exkluzív szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint a korlátlan online multiplayer, a havi két ingyenes PS4 játék, a kizárólag előfizetők számára elérhető árkedvezmények, a 10 GB online tárhely és olyan különleges bónusz játékok, mint a novemberi hónapban elérhető Until Dawn: Rush of Blood.

Azok a PS4 felhasználók, akik nem rendelkeznek Playstation Plus előfizetéssel, bizony sok játékból és élményből kimaradnak. Most azonban a Sonynak köszönhetően, a SIEE régióiba tartozó országok november 15-én 11 órától november 20-án 11 óráig ingyen játszhatnak gamertársaikkal. A felhasználóknak nincs szüksége regisztrációra vagy bankkártya adataik megadására, ahogy az akció elindul, azonnal csatlakozhatnak az online játékokhoz.

 

A Playstation Plus előfizetés további tartalmainak eléréshez azonban továbbra is előfizetésre lesz szükség. Szerencsére azonban az akcióba a most következő hétvége is még bőven benne van, így minden adott egy pihentető kikapcsolódásra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »