Oldal kiválasztása

Ünnepi hangulattal várja az új évet a World of Tanks Blitz

Ünnepi hangulattal várja az új évet a World of Tanks Blitz
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az ünnepek közeledtével szeretnék megfelelő hangulatba hozni a World of Tanks Blitz-játékosokat, így ellátogathatnak Chris Dev ünnepi műhelyébe, ahol mindenkinek jut majd az ajándékokból. Az esemény kiötlője egy 15 szakaszos kihívást hozott létre, amely komoly jutalmakkal várja a játékosokat, köztük egy fődíjjal: a X-es szintű VK 90.01 (P) tankkal és egy különleges, a behemóthoz illő álcával.

A német nehéz tank megszerzéséhez vezető úton olyan jutalmak várnak a játékosokra, mint a Pz. V/IV német közepes tank, valamint egy különleges, játékon belüli fizetőeszköz, amelyet egy titokzatos hógömb megrázásához lehet felhasználni. Mindemellett napi három különböző ládát kaphattok Christől, amelyek telis-tele vannak ajándékokkal, például prémiummal, kredittel, álcákkal és még sok mással.

A játékosok egy Chris által fejlesztett műholdas böngészős játékkal tehetnek szert a legtöbb ajándékra. Keresd meg a kiutat egy 8 bites labirintusból, szerezd meg az akár 21 ládát és más értékes, játékon belüli tárgyat, és teljesítsd az összes kihívást egy különleges ünnepi avatar bezsebeléséhez.

Habár a 15 szakaszos kihívás az V-ös vagy magasabb szintű járművek tulajdonosainak szól, senki sem maradhat ki az ünnepi ajándékozásból. Hiszen mindennél jobb adni. Rezidens mikulásunk, Chris mind a rosszcsontoknak, mind a jól viselkedőknek összekészített egy karácsonyi csomagot. Minden 2019. december 23. és 2020. január 12. között bejelentkező játékos megkapja a BT-SV III-as szintű szovjet könnyű tankot, egy garázshelyet hozzá, egy egyedi, újévi álcát, 200 020 kreditet és 2 tanúsítványt egy egynapos prémiumhoz.

Az eseményről, a jutalmakról és az ünnepi ajándékokról itt találsz további információt.

Translate »