Oldal kiválasztása

Trickster HTC VIVE – Játékteszt

Trickster HTC VIVE – Játékteszt80% XP80% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Dungeon Crawler játékok mindig is közel álltak hozzám, amikor bebújhatok egy harcos, egy varázsló vagy egy íjász bőrébe, azonnal megfeledkezem a világ összes gondjáról és átszellemülök. Ezt pedig csak tovább fokozza a Trickster, ami egy igazi középkori kaland játék a virtuális valóságban.

Egy olyan RPG, ahol megvannak a szokványos szerepek, mint a tank, dps és healer, igaz ez utóbbit nem a megszokott értelemben kell elképzelni. A maximum 4 fős csapat összeállítás, miatt barátokkal együtt igazi középkori kaland vár ránk.

Ami pedig a legjobb benne, hogy a cartoonos grafikájának hála egyáltalán nem félelmetes, így barátnővel, kisgyerekkel, nagymamával, bárkivel játszhatunk közösen, aki már „VR képes”.

Részletes beszámoló a videóban!

Ha kedvet kaptatok egy kis VR-hoz, partnerünknél a Bad Chicken VR-nál, végig játszhatjátok akár a Trickstert is, de rengeteg más játék is vár rátok, mint például a Beat Saber.

Az ORTE30 kód beírásával, 30% kedvezményt kaptok a teljes árból! Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a badchickenvr.hu oldalon a foglaláskor, beírjátok a kuponkód mezőbe a fent említett kódot.

 

Értékelés

80%

80%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »