Oldal kiválasztása

The Badass Hero – Játékteszt

The Badass Hero – Játékteszt90% XP90% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A két dimenziós játékok sosem fognak kimenni a divatból, egy jó kis 2D platformert semmi sem überelhet, ezt pedig tökéletesen bizonyítja a The Badass Hero is. Főhősünk egy egyszerű katona aki veszélyes lények ellen veszi fel a harcot, igazi képregényhős.

És ez nem csak egy hasonlat, ugyanis a játék tényleg egy képregényben játszódik, ahol a lapszámok a szintek és a karakterek rajzoltak, több teremre oszlik egy oldal és minél gyorsabban, minél nagyobb „combo” elérése a cél. Minden legyőzött ellenfélért kapunk tintát, illetve tapasztalati pontot, mellyel a menet végén fejleszthetjük karakterünket.

Minden kör véletlenszerűen generált pályát tartalmaz, így sosem kapjuk ugyan azt a kihívást, sőt a véletlenszerűség olyan szintekre emelkedik a játéknál, hogy még az adott szinten lévő boss sem biztos, hogy ott lesz, az meg pláne nem garantált, hogy ugyan az mint a legutóbbi alkalommal… Így folyamatosan alkalmazkodnunk és figyelnünk kell az éppen aktuális helyzetre.

Mind ezek mellett a Badass Hero több képregénnyel rendelkezik, így ha az elsővel végeznénk, még vár ránk kihívás.

Engem teljes mértékben meggyőzött a játékmenet, a dizájn és a kivitelezés, egyszerű irányítás bármivel is játszunk, ám én javaslom, hogy kontrollert használjatok, mert azzal az igazi az élmény. A játék zenéje tökéletesen illik a témához, és meglepő módon már az első pálya is nehezebb mint, amilyennek kinéz.

Tehát azok akik szeretik a két dimenziós platformereket, és az érzést, hogy igazi Badass-ek lehetnek, ők imádni fogják főleg ha kontrollerrel játsszák, aki annyira nincsenek oda ezért a stílusért, néha egy kis off gamenek azért próbálják ki, szinte biztos vagyok benne, hogy élvezni fogják!

<iframe src="//store.steampowered.com/widget/465200/" frameborder="0" width="100%" height="190"></iframe>

Értékelés

90%

Összefoglaló A játék mechanikájába nem lehet belekötni, egyszerű, pörgős és nagyon átadja azt a badass érzést, amit a neve sugall.

90%
Translate »