Oldal kiválasztása

Table Manners – Játékteszt

Table Manners – Játékteszt70% XP70% XP
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Curve Digital egy humoros randi szimulátorral állt elő Valentin nap alkalmából. Egy Tinder szerű alkalmazás használatával kiválasztjuk magunknak az ideális randi partnert, majd a megbeszélt helyen indulhat is az ismerkedés. A randi alatt a pár éve hatalmas sikert aratott Surgeon Simulatort idéző lebegő kéz irányításával teljesíthetjük párunk kéréseit. W és S használatával emelhetjük a kezünket, az egér mozgatásával vízszintesen mozoghatunk, és a bal és jobb gombok használatával az ujjakat, illetve a csuklót mozgathatjuk.

Az első pár randi helyszín még nem lesz nagy kihívás, inkább csak megismerteti a játék alapjait. Ahogy haladunk a találkozókkal egyre nehezebb kihívásokat találunk. Akkor szabadul majd el a pokol, amikor már például mozog az asztal, hajón van az étterem vagy akár zéró gravitációban próbáljuk elcsábítani a kiszemeltünket. Partnernek férfi és nő karaktereket egyaránt generál a játék. A saját kezünket is testre szabhatjuk a játék során feloldott tárgyakkal és stílusokkal.

Nagyon sokat hozzá tudna tenni a játékhoz szerintem egy VR támogatás, ahol kéz követés is található. A legnagyobb kihívás maga az irányítás megszokása volt. A csukló forgatása egy-két használat után már rutinná vált, de az ujjak megfelelő zárása nem minden esetben működött megfelelően. Sokszor borítottam le dolgokat az asztalról ugyanolyan kéz pozícióban, amilyenben a tárgy az asztalra vissza spawnolása után rögtön meg tudtam ragadni. Picit döcögős a a váltás az irányításban például a menüvel való interakció során is, mert amint a kezünk az étlap felé ér, megváltozik a kameraállás. Sajnos ez nem minden esetben pontosan történik, és többször oda vissza húzogattam az egeret, mire megtalálta a játék, hogy a lapot szeretném olvasni.

Értékelés

70%

Összefoglaló Vicces és "precízen működő" fizika, folyamatosan változó kihívások. Amilyen egyszerűnek tűnik a játék koncepciója, annyira komoly erőfeszítés lesz a randikon folyamatosan 3 csillagot szerezni. Remélem VR támogatás is kerül majd a játékba.

70%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »