Oldal kiválasztása

Star Drone VR – játékteszt

Star Drone VR – játékteszt70% XP70% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Misi ismételten készített nekünk egy tesztet, egy régi, ám annál több kihívást rejtő játék, VR-verziójáról. És mint mindig, a psvr.hu oldalon, illetve a videóban megnézhetitek a részletes beszámolóját.

Nem mondanám, hogy VR-ban többet ad ez a játék, mint ha a tévé képernyőjén játszanánk, mégis egész kellemesre sikerült. Igenis használható és szórakoztató.

A játék fejlesztői nem hiába vágtak bele a VR-ra portolásba, hiszen így tényleg térben magunk előtt látjuk a különböző szinteket, és az irányítás is jópofára sikerült. Lényegében előttünk középen lebeg egy pont, és amerre nézünk, az mindig középen lesz, ezzel kell “ránézni” az irányításhoz szükséges tereptárgyakra, melyek megragadják űrdrónunkat, és továbbhajítják a nekünk megfelelő irányba. Rá kell érezni a játékra, és ki kell tapasztalni minden egyes pálya egyediségét. Nem kevésszer fogunk meghalni és bosszankodni, ami tovább ösztönöz majd a pálya befejezésére. Van benne kihívás rendesen. A grafika egyszerű, ennek köszönhetően felbontásbeli problémák sincsenek, hiszen nem kellett spórolni a PS4 erejével.

Értékelés

70%

Összefoglaló Könnyed kikapcsolódásra és dualshock összetörésre tökéletes, ha nagyon felmegy bennünk a pumpa 1-1 pálya miatt, de úgyis teljesíteni fogjuk, ha beledöglünk, akkor is.

70%
Translate »