Oldal kiválasztása

Késik a Spyro – Reignited Trilogy

Késik a Spyro – Reignited Trilogy
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egyik szemem sír, másik nevet. Ez az érzés ragadott magával, amikor megtudtam, hogy szeptemberben mégsem játszhatok kedvenc sárkányommal. Egyrészt sajnálom, másrészt örülök, hogy inkább eltolják a megjelenést, mintsem hogy kiadjanak egy félkész munkát a fejlesztők.

„A Toys for Bob-nál mindenki rettenetesen büszke, hogy újra elhozhatjuk az eredeti Spyro trilógiát, ilyen hosszú idő után. Nagyon eltökéltek vagyunk, hogy a lehető legjobban élesszük újra a játékot, ezért úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a megjelenést 2018 November 13-ig. Nagyon szerettük volna, hogy minél előbb kiszabadíthassátok a sárkányokat és Rhynoc-okat égethessetek, de a trilógiának több időre van szüksége. Novemberben mikor újra felfedezitek a Sárkányok világát, Avalar-t  és az Elfelejtett világot, biztosak vagyunk benne, hogy egyet értetek majd a döntésünkkel és látni fogjátok, hogy megérte a várakozás.”

Eredeti bejelentés: (Angol)

Everyone here at Toys for Bob is so proud to be reigniting the original Spyro trilogy after all these years. We’re deeply committed to getting these games right, so we’ve decided to move the release date of Spyro Reignited Trilogy to November 13, 2018. I really hoped that you would be rescuing dragons and scorching Rhynocs sooner, but the Trilogy needs more love and care. In November when you’re exploring the Dragon Realms, Avalar and the Forgotten Worlds, we know you’ll agree the extra time was worth the wait.”

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »