Ma délután egy rakás készülő és érkező XBLA játékról hult le a lepel San Fransiscoban.Az első ilyen játék a Bizarre Creations új agymenése, a Boom Boom Rocket idén tavasztól lesz elérhető a Marketplacen. A stuff mindössze 800 Microsoft pontba kerül majd és a készítők a következő találó jelzővel illették: "Ez egy hipnotikus, ritmikus zenejáték lesz"

A másik XBLA gamma a híres, 1980-ban hatalmas sikert aratott Teenage Mutant Ninja Turtles lesz. Az IGN szerint a tekőcök kalandjai már ettől a hónaptól elérhetők lesznek majd a Live-on. A 400 Microsoft pontért vesztegett őrültségben állítólag az eredeti játékból átmentettek hét pályát a fejlesztők, melyek akár majd co-op módban is kipróbálhatóak lesznek.

A harmadik versenyző a híres Tetsuya Mizuguchi munkássága amit a Q Entertainmenttel karöltve jelentettek ma be. Az Every Extend Extra Extreme – vagy röviden E4 – egy zenés mulatságnak igérkezik, ami még idén felkerül a Marketplace szerverére. A játék 5.1-es hangzást kap, teljes online háttértámogatást és egyfajta "vezető tábla" is belekerül a gammába. Érdekesség még, hogy a készítők lehetőséget biztosítanak majd számunkra, hogy saját zenéinket is beleimplatáljuk a játékba.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás