Oldal kiválasztása

Viszlát 20 GB-os PS3!

Viszlát 20 GB-os PS3!
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szép volt, jó volt, ennyi volt! A Sony ma bejelentette, hogy a korábban se túl népszerű 20 GB-os PS3-kat teljesen kivonja a forgalomból.

A PlayStation 3 debütálásakor két verzió került a boltok polcaira. 599 dolláros áron volt elérhető a 60 GB-s verzió, mely emellett fel volt még vértezve egy kártyaolvasóval és egy wifi-csatlakozóval, míg a "kistesó" csak 20 GB -os tárhellyel rendelkezett és semmi extrát nem tartalmazott, viszont ára így is igencsak borsos volt, ugyanis 499 dollárt kértek el érte az áruházakban.

A Sony, felismerve, hogy egyszerűen nincs kereslet a "retard pack"-nek is gúnyolt csomagra, fogta magát és ma bejelentette, hogy kivonja a forgalomból a kisebbik merevlemezzel megáldott PlayStation 3-kat. Európában már az induláskor nem is terjesztették ezt a verziót, így kis hazánkba se jutott el a drága, viszont ezzel szemben mi még az USA-ban kapható PS3-nál is többet fizetünk a 60 GB-os kiszerelésért. Mint az köztudott közel 170 ezer FT-ot kell leszurkolnunk a pénztárnál, ha régóta várt csodamasinánkkal szeretnék majd hazatérni.

Ez a hihetlenül magas piaci ár valószínűleg nem teszi majd lehetővé, hogy komolyabban gyökeret verjen a PS3 hazánkban, hiszen ennyi pénzért már egy Nintendo Wii és egy X360 duó lazán megvásárolható.
Translate »