Oldal kiválasztása

Hétvégi programajánló: Xbox One PlayIT Show

Hétvégi programajánló: Xbox One PlayIT Show
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).
Hamarosan itt az Xbox One PlayIT Show, mi pedig egy helyre összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy semmiképpen se maradjatok le semmilyen érdekes dologról!

Játékok

Összesen 6 különböző konzolon, valamint csúcskategóriás számítógépeken próbálhatjuk ki az elmúlt időszak legjobb játékait. Lesz Wolfenstein II: The New ColossusAssassin’s Creed: Origins, de természetesen a nagy sikerű Super Mario Odyssey is ott lesz a rendezvényen, mint ahogy számos megjelenés előtt álló játék is. Mi alakíthatjuk a történetet a gyönyörű Detroit: Become Humanben, borzonghatunk a PlayStation VR-ra érkező The Inpatientben, száguldozhatunk földön, vízen, levegőben a The Crew folytatásában, vagy akár lövöldözhetünk a Far Cry 5. részében.

Természetesen a rendezvényről az e-sport sem maradhat ki. A legelszántabbak összemérhetik tudásukat CS:GO-ban, League of Legendsben, PUBG-ben, valamint Hearthstone-ban is.

A VR is elég nagy hangsúlyt kapott, hiszen az Occulus Rift, a HTC Vive, a Gear VR, valamint a PlayStation VR is ott lesz a rendezvényen, amit bárki kipróbálhat különböző játékok keretein belül.

Koncertek

A budapesti Xbox One PlayIT Show felejthetetlen komolyzenei koncertélményekkel várja a zenekedvelőket. Novemberben visszatér Magyarországra minden idők legnépszerűbb videojátékainak zenéit felvonultató Video Games Live. A Sound of Thrones – Symphonic Live koncerten pedig a Trónok harca sorozat legjobb zenéi csendülnek fel nagyzenekari előadásban.

Programok

Ahogy az már mindig szokott lenni, rengeteg esemény, színpadi program, verseny, kupa, kiállító, valamint kedvezményes vásárlási lehetőség vár mindenkit a hétvégi eseményen. Az összes választható programot kategóriánkénti és napi lebontásban böngészheted.

Trónok harca

Trónok harca-rajongók személyesen találkozhatnak a Hodort alakító Kristian Nairnnel és a Meera Reedet alakító Ellie Kendrickkel. A PlayIT-et követően, az esti órákban, kiegészítő eseményként a Trónok harca filmsorozat zenéi és a legismertebb videojátékok dallamai két különleges komolyzenei koncerten is hallhatóak lesznek, melyekre a külön belépőjegyek már kaphatók.

Helyszín

HUNGEXPO, Budapest Vásárközpont,
1101 Budapest, Albertirsai utca 10.

Dátum

2017. november 18-19., szombat-vasárnap

Nyitva tartás

Szombat 10:00-19:00-ig (megjelölt elővételes jegyekkel belépés 1 órával korábban)
Vasárnap: 10:00-19:00-ig (megjelölt elővételes jegyekkel belépés 1 órával korábban)

Xbox One PlayIT Show

A helyszín megközelítése

  • 2-es metróval az Örs vezér térig, onnan a 10-es busszal vagy sétálva a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 15 perc).
  • 37 vagy 37A villamossal a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.
  • Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere – Fehér út útvonalon.
  • Kerékpárral a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton.
  • Vonattal a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomásig.
Translate »