Oldal kiválasztása

Augusztus végén indul útjára hivatalosan a Pagan Online

Augusztus végén indul útjára hivatalosan a Pagan Online
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az induláskor a játék számos frissítést és átdolgozott rendszert fog tartalmazni, amelyek a játékosoktól a korai hozzáférés során kapott visszajelzések alapján lettek kidolgozva. A Pagan Online a klasszikus felülnézetes akció-szerepjátékok játékmenetét kombinálja egymástól elkülönített PvE-akcióval, egyedi karakterekkel és egy olyan harci rendszerrel, amely még a legtapasztaltabb játékosok számára is kihívást nyújt. A hivatalos kiadás ára 29,99 dollár lesz.

Az induláskor a Pagan Online-ban elérhető új tartalmak és változások a következők lesznek:  

 • Teljes, történetalapú kampányÖsszesen 8 fejezet, új zónák és térképek, valamint két új főellenség.

 • Kattintásos irányítás és teljes kontrollertámogatásAz eredetileg a WASD billentyűkre tervezett vezérlési séma közkívánatra kibővült. 

 • Két új játszható karakterKét új karakter csatlakozik a harchoz és a játékosok által választható hősök egyre bővülő köréhez:

  • Elden – Egy gyors és kecses, egyszerre két fegyvert forgató jégszerkezet, aki jelentős támadási sebességgel bír, és minden vágással lelassítja, vagy akár meg is fagyasztja ellenségeit. 

  • Hector – Egy fürge bajkeverő, akinek a specialitása a tűz használata. A választott fegyvere egy mordály, és piszkos trükkök segítségével borítja lángokba a csatateret.

 • Mitikus fegyverekEgyes Legendás fegyverek Mitikussá fejleszthetők tovább, ha a játékos túljut a Pagan Online legkeményebb csatáin. 

 • MágiaiskolákRendkívül ritka felszereléskészletek, amelyek javítják a statisztikákat, ráadásul pazar új külsőt kölcsönöznek. 

 • Átdolgozott tárgykészítési és zsákmányszerzési rendszerekA felszedhető zsákmányok értékesebbek, változatosabbak és azonnal felhasználhatók lesznek, míg a receptek ritkábbá és jelentősebb hatásúvá válnak.  

 • Teljesen új képességfejlesztési fák – A játékosok egyedi hősöket alakíthatnak ki az új képességek feloldásával, fejlesztésével és módosításával. 

 • Játék végi tartalmak Új fajta kihívások állnak a játékosok rendelkezésére, miközben folyamatosan fejleszthetik kedvenc hőseiket. 

A Pagan Online kiadási verziójának megjelenése előtt exkluzív lehetőség nyílik a játék kipróbálására a németországi Kölnben augusztus 20. és 24. között megrendezett Gamescom kiállításon, a Wargaming standjánál (A031 stand a 8.1-es csarnokban). Azok a játékosok, akik a standnál kipróbálják a játékot, kapnak egy exkluzív, játékbeli háziállatot, Decimatort, a sárkányt. Azok pedig, akik bejelentkeznek a korai hozzáférésű verzióba a Gamescom alatt, egy másik exkluzív, játékbeli háziállatot kapnak: ő lesz Mighty Mut, a bátor mosómedve. 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »