Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – 4 antennás Xiaomi Mi WiFi Router 3

Miért ez a legjobb? – 4 antennás Xiaomi Mi WiFi Router 3
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mindenki tudja, hogy az online gaminghez elengedhetetlen a stabil és gyors internetkapcsolat. Ennek elérése,akkor  a legkönnyebb, ha kábelen csatlakozunk a világhálóhoz, ám nem mindig van erre lehetőség, ráadásul nem is a legkényelmesebb. Ezért ha csak vezeték nélküli lehetőség elérhető, szükségünk lesz egy megbízható és erős wifi routerre.

Itt jön a képbe a Xiaomi Mi WiFi Dual-band Wireless Router 3! 

Négy antennával rendelkezik, így biztosítva a lehető legerősebb jelszórást. 802.11ac WiFi technológiát használva 3x gyorsabb, mint a vezeték nélküli „N speed”. Az átviteli sebesség kombinálva elérheti az 1167 Mbps-t is, amiből 867 Mbps a kristálytiszta 5 GHz-es, és 300 Mbps a 2,4GHz-es tartományban vezeték nélkül használható.

Tökéletes választás HD streameléshez, online játékhoz és bármilyen tevékenységhez, ami masszív sávszélességet igényel. Mindezen felül a 4 erőteljes antenna széles lefedettséget biztosít, és ugyanolyan minőségben szórja a jelet, bármennyi eszköz is legyen csatlakoztatva egy időben. Ezek a tulajdonságai ideálissá teszik nagyobb otthonok kiszolgálására is.

Főbb jellemzők:

● A legújabb 802.11ac WiFi: 3x gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolat, pcn, telefonon, bármilyen eszközön!
● Egyszerre két frekvencián használt hálózatok, 2.4GHz (300Mbps) and 5GHz (867Mbps).
● Négy antenna, hogy a ház bármely pontján hibátlan minőséget élvezhessünk.
● A Xiaomi MiWiFi APP segítségével könnyedén beállítható és karbantartható a hálózat.
● MT7620A processor, 128MB SLC Nand Flash ROM, 128MB DDR2 RAM: Stabil és megbízható.

Akik hozzám hasonlóan szeretik a rendet, főleg az elektronikai dolgaik körül, azok imádni fogják ezt a routert, ugyanis a nagyszerű tulajdonságai mellett a kinézete is tökéletesen illeszkedik bármelyik modern berendezéshez, akármelyik okos otthonban elfér, sőt annak működését is elősegíti, hála az USB-bemenetnek, amellyel gond nélkül megosztható a tárolókon lévő tartalom a hálózatra csatlakoztatott eszközök bármelyikével. Nem számít, hogy egy 32 GB-os pendrive-ot vagy egy 1 TB-os külső hdd-t szeretnénk használni. Az akadálytalan használat garantált!

 

Ha egy megbízható routerre van szükségetek, a Xiaomi Mi WiFi Router 3-at csak ajánlani tudjuk! Ráadásul most partnerünktől, a GearBesttől remek, mindössze 9500 Ft-os (35,35 $) árcímkével beszerezhetitek! Ebben a kategóriában ennél az árnál jobbat nehezen találhatunk.

A rendelés leadását követően 2 héten belül házhoz szállítják, az idő pedig tovább csökkenthető, ha olyan raktárat választunk, amelyik közelebb van hozzánk!

Translate »