Oldal kiválasztása

XBOX One PlayIT Show – Megérkezett a kipróbálható játékok listája

XBOX One PlayIT Show – Megérkezett a kipróbálható játékok listája
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ahogy azt már a korábbi években is megszokhattuk, idén is rengeteg játékhoz lehet szerencsénk a XBOX ONE PlayIT-n, ezekről a címekről érkezett egy igen hosszú lista. Na, de nézzük is meg, hogy mivel játszhatunk majd a hónap közepén tartandó rendezvényen.

Összesen 6 különböző konzolon valamint csúcskategóriás számítógépeken próbálhatjuk ki az elmúlt időszak legjobb játékait. Lesz Wolfenstein II: The New Colossus, Assassin’s Creed: Origins, de természetesen a nagysikerű Super Mario Odyssey is ott lesz a rendezvényen, mint ahogy számos megjelenés előtt álló játék is. Mi alakíthatjuk a történetet a gyönyörű Detroit: Become Humanben, borzonghatunk a PlayStation VR-ra érkező The Inpatientben, száguldozhatunk földön, vízen, levegőben a The Crew folytatásában vagy akár lövöldözhetünk a Far Cry 5. részében.

Természetesen a rendezvényről az e-sport sem maradhat ki. A legelszántabbak összemérhetik tudásukat CS:GO-ban, League of Legendsben, PUBG-ben valamint Hearthstone-ban is.

Az e havi XBOX ONE PlayIT-n a VR is elég nagy hangsúlyt kapott, hiszen az Occulus Rift, a HTC Vive, a Gear VR valamint a PlayStation VR is ott lesz a rendezvényen, amit bárki kipróbálhat különböző játékok keretein belül.

A kipróbálható játékok teljes listáját pedig ide kattintva érhetitek el.

 

 

 

 

Translate »