Oldal kiválasztása

PlayIT Debrecen – így láttuk mi

PlayIT Debrecen – így láttuk mi
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Május 11-én ellátogattunk a Főnix Csarnokba a már szokásos tavaszi PlayIT-re. A rendezvény a szokásos, bár volt ami nagyon hiányzott a mostani eseményről.

Ami nagyon jó volt

Kevesebb program, jobban szétbontva. Így tudnám jellemezni a mostani eseményt. A standok és a zónák beosztása sokkal jobb volt, mint tavaly, sokkal több szabad hely volt levegőt venni. Ahogy már a budapesti rendezvényen megszokhattuk, kizárólag kártyával lehetett fizetni, és akár a helyszínen is igényelhettünk PlayIT prepaid kártyát. A rendezvény többi része vagy pont olyan, vagy sajnos rosszabb lett mint tavaly.

és ami nagyon nem

Hova tűnt a színpad? Hova tűntek a nagy kedvezményeket adó boltok? Hova lett a rengeteg ember? Egy biztos, Debrecent most kihagyták. Vagy sokkal jobban eloszlottak az emberek, vagy tényleg nem voltak annyian mint tavaly. Persze ez nem csak a szervezés hibája, azonban könnyen beláthatjuk, hogy ha akkora programot, mint a nagyszínpad elhagynak, jövőre talán még ennyien se jönnek el. Nekünk nagyon hiányzott a színpad, a közös játékok, az ajándékeső.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »