Oldal kiválasztása

Nioh: Defiant Honor DLC – játékteszt

Nioh: Defiant Honor DLC – játékteszt80% XP80% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az előzőhöz hasonlóan ez is ~3000 forintos áron jött, ami teljesen megéri tekintve a munkát, amit ebbe is fektetett a Team Ninja.

Williamnek ez alkalommal egy másik híres szamurájjal, Sanada Yukimura-val kell megküzdenie. Az új helyszín az Osakai kastély, és összesen három térképet kapunk telis-tele újabb legyőzésre váró kihívásokkal. További új New Game+ kihívások is kerültek a játékba, így ajánlott még legalább egyszer-kétszer végig játszani a történetet.

Legújabb ellenfeleink, amik eddig nem voltak semmilyen formában; különböző kutyák, egyéb förtelmek, elementál mágusok, és még sok nindzsa illetve szamuráj. A bossok pedig továbbra sem lettek egyszerűbb ellenfelek, a kihívás így továbbra is magas, szerencsére.

A történet nem túl hosszú, de nem is abban az árkategóriában van, ami hosszabb DLC-t igényel. Viszont egy kicsivel magasabbra emeli a játék színvonalát, ami eddig is elég magasan volt már véleményem szerint.

Új fegyvert is kapunk, Tonfa-t, ami új lehetőséget hoz a játékba, mert ezzel a fegyverrel megtörhetjük az ellenfél védelmét, így a kampány során is hasznos és más játékosok ellen is multiplayer-ben. Akár állandó második fegyvernek is javasolni tudom. Közepes sebességgel lehet vele támadni, így nem is egy lassú és unalmas fegyver, mint egy nagy kalapács például.

Értékelés

80%

Összefoglaló Eddig minden DLC-vel kaptunk új ellenfeleket, területeket, történetet illetve még nehezebb játék fokozatot. Ez most a Way of the Enlightenment nevet kapta. Bár már az előző Way of the Demon is pokoli nehéz, de aki szereti magát kínozni annak hajrá! Arra vagyok kíváncsi, hogy hová lehet még ezt fokozni, de a következő DLC-ben majd kiderül.

Nioh: Defiant Honor
80%
Translate »