Az előzőhöz hasonlóan ez is ~3000 forintos áron jött, ami teljesen megéri tekintve a munkát, amit ebbe is fektetett a Team Ninja.

Williamnek ez alkalommal egy másik híres szamurájjal, Sanada Yukimura-val kell megküzdenie. Az új helyszín az Osakai kastély, és összesen három térképet kapunk telis-tele újabb legyőzésre váró kihívásokkal. További új New Game+ kihívások is kerültek a játékba, így ajánlott még legalább egyszer-kétszer végig játszani a történetet.

Legújabb ellenfeleink, amik eddig nem voltak semmilyen formában; különböző kutyák, egyéb förtelmek, elementál mágusok, és még sok nindzsa illetve szamuráj. A bossok pedig továbbra sem lettek egyszerűbb ellenfelek, a kihívás így továbbra is magas, szerencsére.

A történet nem túl hosszú, de nem is abban az árkategóriában van, ami hosszabb DLC-t igényel. Viszont egy kicsivel magasabbra emeli a játék színvonalát, ami eddig is elég magasan volt már véleményem szerint.

Új fegyvert is kapunk, Tonfa-t, ami új lehetőséget hoz a játékba, mert ezzel a fegyverrel megtörhetjük az ellenfél védelmét, így a kampány során is hasznos és más játékosok ellen is multiplayer-ben. Akár állandó második fegyvernek is javasolni tudom. Közepes sebességgel lehet vele támadni, így nem is egy lassú és unalmas fegyver, mint egy nagy kalapács például.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás