Oldal kiválasztása

Nidhogg 2 – Játékteszt

Nidhogg 2 – Játékteszt75% XP75% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A kukac visszatért és muszáj táplálkoznia, Fesd ki a falakat az ellenfeleiddel, mert csak egy lehet méltó áldozat! Így szól a Nidhogg 2 részének Steam bevezetője. Aki játszott az eggyel pontosan tudja mire számíthat.

Aki nem, nekik már is elmagyarázzuk, tehát a szabályok, első: El kell jutnod a képernyő másik oldalára,
második, nincs…
Ahhoz, hogy teljesítsd a feladatodat és feláldozhasd magad a gilisztának, el kell juss a képernyő legvégére, ám nem egyedül vagy és a másik fél pontosan ugyan ezt próbálja meg rajtad keresztül megtenni.

Egy képernyőn vagyunk és amikor valaki eléri a szélét jön a következő rész, ahol ugyanaz ismétlődik, amíg tovább nem jutunk vagy a másik fél vissza nem ér, aki eléri a pálya legszélén lévő kukacot, nyert, egyszerű mégis nagyszerű.

Ráugorhatunk ellenfelünk fejére, levághatjuk karddal, megdobhatjuk vele vagy egyszerűen csak le is futhatjuk ha tudjuk. Ez az alap koncepció, a 2014-es indie játék folytatása kapott egy sokkal szebb és kidolgozottabb kinézetet, jóval több fegyvert és pályát, illetve személyre szabhatóbb lett karakterünk. Ráadásul új zenét is kapott, ami annyira jól sikerült, hogy még a töltő képernyő is király.

Ha pedig nincs olyan személy, aki az ismerőseink közül érdeklődik a játék iránt akkor sem kell elkeserednünk, mert van lehetőségünk online játszani akár 8 fős bajnokságokon is, erre felkészülésképpen pedig gyakorolhatunk a játék irányította ellenfelek ellen.

Értékelés

75%

Összefoglaló Sokkal szebb mint az első rész, és jóval több lehetőség is van benne, nagyon nagy élmény egy baráttal együtt játszani.

75%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »