Oldal kiválasztása

Nemsokára érkezik a Skryim VR PC-re is

Nemsokára érkezik a Skryim VR PC-re is
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Bethesda a 2017-es E3 alkalmával bejelentette, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim elérhető lesz még abban az évben VR-on. Elsősorban PlayStation VR-ra jelent meg, és egészen idáig exkluzivitást élvezett, ám április 3-án ennek vége. Ugyanis aznap a játék elérhető lesz steames verzióban, HTC Vive és Oculus Riftre is, sőt Windows Mixed Reality sisakkal is játszható lesz.

A Skyrimet már mindenki ismeri, ha más nem, hallásból biztosan, úgyhogy a játékot nem mutatnám be, inkább ugorjunk arra a részre, hogy miért is éri meg egy ilyen régi játékot most beszerezni. Nos a PS VR-os verzióról már olvashattátok a beszámolónkat, az ott említett hibák gyakorlatilag Vive-on megszűnnek, hisz ott nem szemből vesz minket a kamera, hanem 360 fokos teret zárunk be, emiatt ténylegesen szabadon mozoghatunk, csak arra kell figyelnünk, hogy ne a falra, vagy esetleg a monitorunkra sújtsunk le kardunkkal.

Tehát azt tudjuk, hogy a játék alapvetően nagyszerű, és az elmúlt években több millió órát töltöttek a világában a játékosok. Tavalyi év vége óta pedig ténylegesen „fizikailag” is átélhetjük, milyen érzés legyőzni egy sárkányt. Az ára 59,99 $ lesz a Bethesda elmondása szerint, ami körülbelül 15 000 Ft-nak felel meg, ezért az árért pedig a teljes csomagot megkapjuk, vagyis az alapjáték mellé jön az összes kiegészítő. Mind ugyanúgy, mint az eredeti játékban, kivéve, hogy ez VR.

Translate »