Oldal kiválasztása

E3 2012 – Watch Dogs részletek és fejelsztői napló

E3 2012 – Watch Dogs részletek és fejelsztői napló

Az idei E3 nagy meglepetéseként számon tartott Watch Dogs-ról újabb információkat kaptunk, és egy fejlesztői naplót is.

Az Ubisoft Montreal által készített Watch Dogs-ról újabb információk láttak napvilágot, melyeket megosztunk veletek is. Az Ubi új külső nézetes open world játéka egy igen érdekes megoldást fog majd alkalmazni. Az egyik fejlesztő bemutatott egy iPhone alkalmazást, amely a játékhoz készült, amivel bármikor hozzáférhetünk a programban található világ térképéhez.

 

Ezen alkalmazás segítségével nyomon követhetjük játékunkat, elért eredményünket akkor is, ha épp nem fut a program. Emellett a küldetések helyszíneit is előre megtekinthetjük, ami hatalmas taktikai előnyhöz juttathat minket. A legérdekesebb a programban az az, hogy ez egy közösségi alkalmazás, vagyis belenézhetünk ismerőseink játékába is. Ez kiváló lehet arra, hogy ha egy nehezebb részen elakadnánk, akkor megnézhetjük, hogy más hogy jutott túl az adott részen. Ráadásul ha a másik fél engedélyt ad, akkor bele is piszkálhatunk a játékába, például átállíthatjuk a közlekedési lámpákat, ezzel zavarva össze a forgalmat.

 

A Watch Dogs egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de idén már biztos nem játszhatunk vele, de a három fő platformra (PC, X360, PS3) fog megjelenni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »