Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – Motospeed Inflictor CK104 NKRO Gaming mechanikus billentyűzet

Miért ez a legjobb? – Motospeed Inflictor CK104 NKRO Gaming mechanikus billentyűzet
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Volt itt már minden, drón, fejhallgató, kontroller, router, amit csak akartok. Ezúttal egy mechanikus billentyűzet van a palettán, nem más, mint a Motospeed Inflictor CK104 billentyűzet. A kérdés adott, miért ez a legjobb?

Kezdjük azzal, hogy mennyiféleképpen tudjuk személyre szabni, a könnyen programozható és fejlett fénybeállításainak és a függesztett gomboknak hála tökéletes érzés használni, amit csak tovább fokoz, hogy kedvünk szerint állíthatjuk a világítást. Így bármilyen feladathoz hibátlanul illeszkedik. Mindez pedig egy gumizott alumínium vázba helyezve válik masszívvá és strapabíróvá!

Főbb jellemzői:
– Csodálatos háttérszínek
9 különböző fényeffekttel rendelkezik, melyeket az FN+ INS gombok egyidejű lenyomásával változtathatunk tetszésünk szerint. A CK104 rendelkezik RGB-fénybeállításokkal is, hogy tényleg minden igényt kielégítsen. A háttérvilágítást a csomaghoz járó szoftverrel tudjuk állítani, az előre beállított módoktól – melyek többféle játék témájához alkalmazkodva növelik az élményt – egészen a saját beállításainkig bármit választhatunk.

– Gamer’s first choice (a játékosok első választása)

104 gomb, beépített játékchip, fejlett mechanikusnyomás-technológia és a finom hang, amit kiad, mikor lenyomunk egy-egy billentyűt, ez mind hozzásegít minket ahhoz a bizonyos érzéshez, amit egy ilyen billentyűzet nyújthat. Mindezek mellett persze műszakilag is kifogásolhatatlan minőséget kapunk a pénzünkért, az all-key anti-ghostingnak és a 3 ms-os válaszidőnek hála jobb és simább élményt biztosít, ami tökéletes a játékok megszállottainak.

Azoknak, akik nem csak zenehallgatásra szeretnék használni, jó hírünk van! Ugyanis egy elég komoly mikrofon is tartozik hozzá, ami ráadásul saját beépített hangszűrővel rendelkezik, így a háttérzajokat teljesen megszűrve biztosítja a legtisztább hangrögzítést.

– Tartósságra tervezve
Durvább körülményekre is fel van készítve minden gomb, a lenyomások sokkal kevésbé koptatják a billentyűket, és a színek sem fakulnak az idő múlásával, közel 50 millió lenyomást bír, bármilyen kopás nélkül!

– Figyelmes tervezés
Mindezek mellett a legsűrűbben használt multimédiás gomboknak is lett helyük. Az FN billentyűkombinációkkal leegyszerűsíthetőek az összetettebb műveletek, ráadásul a 4 csúszásgátlóval sokkal stabilabbá tehetjük billentyűzetünket.

Ha új billentyűzetre van szükségetek, a Motospeed Inflictor CK104-et csak ajánlani tudjuk! Ráadásul most partnerünktől, a GearBesttől ezzel a kuponnal: GBGW5028 olcsóbban, azaz az eredeti 13 250 Ft (48 $) helyett 10 900 Ft-os (40 $) árcímkével beszerezhetitek!

A rendelés leadását követően 2 héten belül házhoz szállítják, az idő pedig tovább csökkenthető, ha olyan raktárat választunk, amelyik közelebb van hozzánk!

Translate »