Oldal kiválasztása

Computex 2018 – a Gamdias bemutatja mit tud!

Computex 2018 – a Gamdias bemutatja mit tud!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Computex 2018-as rendezvényén a Gamdias bemutatja legújabb termékeit! Lesz itt periféria, energiaellátás, hűtés és gépház is. Akik ellátogatnak az idei eseményre az L0608, Nangang 4F, standnál találják majd őket! Ráadásul előre be is jelentették, hogy miket várhatunk.

Talos ház széria

Megnézhetjük a Talos M1 és E1-es modelleket, melyek 4 edzett üvegpanellel lesznek ellátva, amik világítása az RGB színskálán, ízlés szerint állíthatóak.

Chione Cooler és Aeolus PC ventilátor széria

 A legújabb Gamdias Chione cooler és az Aeolus PC ventilátorok nem csak briliáns RGB fényeffektekkel, hanem hihetetlenül hatalmas teljesítménnyel érkeznek.

Hades M1 Wired/Wireless Mouse

Persze a perifériákat sem hanyagolják a 2018-as bemutatón. Mint már korábban olvashattátok a tesztekben, komoly egér és billentyűzettel látják el a játékosokat.

Ugyan ezek régebbi modellnek számítanak, de idén is kapunk egeret, billentyűzetet, sőt még gamer szék is bemutatásra kerül.

Cyclops és Astrape Energiaellátás széria

Továbbá bemutatásra kerülnek a legújabb Cyclops X1-1200P és Astrape M1-550W modellek is, melyekkel igyekeznek minden gamer, minden igényét kielégíteni.

 

A GAMDIAS-ról

A cég legfontosabb aspektusa, hogy ne csak jó és minőségi termékeket készítsen, de mind ezt kreativitással tegye. A 2012-ben alapított Gamdias Technology, sikereinek köszönhetően jött létre a ma ismert gamer márka a Gamdias. A céljuk nem csak, hogy praktikus és tökéletes termékeket alkossanak, de mind emellett évről évre felül szeretnék múlni a saját dizájnjaikat.

Ne felejtsétek aki esetleg ott lesz az idei Computex rendezvényen a Gamdias az L0608, Nangang Hall 1, 4F standnál helyezkedik majd el!

 

Több infóért bátran keressétek fel az oldalukat:

GAMDIAS Website

vagy a facebook oldalukat:

GAMDIAS FB

 

Translate »