Oldal kiválasztása

Deus Ex Go – Játékteszt

Deus Ex Go – Játékteszt
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Square Enix Go szériája több brandjét is magába foglalja. Legutóbbi a Deus Exből készült. Vajon sikerül neki felülmúlni Lara Croft és a Hitman sikerét?

Az Android és iOS store tele van logikai, gondolkodást igénylő játékokkal, de a minőségük gyakran megkérdőjelezhetők. A Go széria nem a freemium vonalat, azaz az ingyenesnek látszó, de végül folyamatosan pénzt kunyeráló játékok közé tartozik, hanem az egyszer fizetős fajtába.

Az irányítás most sem változott az előző részekhez képest. Egy rácson pontról pontra mozogva kell eljutnunk a célig, miközben elkerüljük a különböző akadályokat (sentry, őrök, stb.). Ugyan nagyon egyszerű a dolog, mégis gyorsan komplex stratégiákat igényel egy-egy pálya az előrehaladás során. Feladatok megoldásában segítségünkre lesznek felvehető dolgok, mint például egy rövid ideig tartó láthatatlanság. Újításként megjelenik a hackelés, amivel a földre rajzolhatunk vonalakat a terminál és a célpont összekötésére, de kikötés az, hogy bizonyos helyeken nem mehet át a vonal.

A játék kinézete az elődökhöz hasonlóan stilizált, de ezezek a leegyszerűsített modellek és formák is képesek minőségi játékélményt adni még egy gyengébb eszköz esetében is. Az animációk és effektek nincsenek túlbonyolítva, de mégis kielégítő látványt nyújtanak. A zene pedig az alapjátékból megszokott stílust képviseli.

Az ingyenes Puzzle Maker frissítés keretében elkészíthetjük saját pályáinkat, amiket megoszthatunk a játékosközösség számára. Így az alapjátékban lévő 50+ pálya után a határ csak az általunk letöltött custom mapok száma.

Értékelés: 9,5/10

A játék alap ára 4,99€, de most egy ünnepi akció keretében a Go sorozat minden darabját 80% illetve 60% kedvezménnyel megvásárolhatjuk.

Szerezd meg: Google Play

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »