Oldal kiválasztása

Gamescom 2016 – Hamarosan megjelenő Nintendo WiiU és 3DS játékok valamint új gépcsomagok

Gamescom 2016 – Hamarosan megjelenő Nintendo WiiU és 3DS játékok valamint új gépcsomagok
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo is jelen van a Gamescomon és magával vitte az új WiiU és 3DS játékaikat amik nagy része kipróbálható lesz, de ezek mellett új 3DS és 2DS gépcsomagokat is bemutat.

Idén a Nintendo ismét megnyitja már kapható és hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS címeit bemutató standjának kapuját a gamescom – a világ legnagyobb, Németországban, Kölnben megrendezésre kerülő videojátékos rendezvénye – keretében. A több napon át tartó szórakoztató események és izgalmas játékok sorát a Nintendo a Splatoon Showdown bajnoksággal, valamint új és színes Nintendo 3DS családtagokkal kezdi:

Splatoon Showdown: Az utóbbi hetek küzdelmeit követően már csak négy csapat maradt az ESL Splatoon Showdown bajnokságban. Az ESL, a világ legnagyobb eSport cége a Nintendoval közreműködve fogja megrendezni a döntőt a gamescom keretében a 9. Csarnokban található ESL aréna Béta színpadján, augusztus 17-én 15:00-tól a Splatoon producerével, Hisashi Nogamival. A döntő összes küzdelme élőben követhető lesz a Twitch.tv/ESL csatornán.

Splatoon Testfire: Akiknek még nem volt alkalma belekóstolni a tintasztikus élményekbe, azok az augusztus 18-tól elérhető Splatoon Summer Testfire 2016 – Ingyenes Online Demó Esemény keretében most ismét kipróbálhatják a Splatoon nyújtotta izgalmakat. A Testfire demó ingyenesen letölthető lesz a Nintendo eShop kínálatából, így az újdonsült Inklinget kedvük szerint fedezhetik majd fel a játékot és járhatják be Inkopolis városát egészen szeptember 1-ig.*

Paper Mario: Color Splash: Már elérhető a „Rescue V” videó sorozat első epizódja, melynek főszereplője egy csapat rettenthetetlen Toad, akiknek rendszeres komikus videói kísérik majd végig a Paper Mario: Color Splash október 7-i megjelenésére várakozó játékosokat. A twitch.tv/nintendodeutschland csatornán továbbá élő adásban kerül majd bemutatásra a játék Dark Boo Inn pályája augusztus 18-án, 19-én és 20-án 15:30-tól, valamint 21-én 15:00-tól (német nyelven).

Pokémon Sun és Pokémon Moon: A Game Freak csapatából Shigeki Morimoto fogja bemutatni élőben a Pokémon Sun és Pokémon Moon újdonságait, amit a kíváncsi Pokémon Edzők a twitch.tv/nintendodeutschland csatornán követhetnek majd figyelemmel augusztus 18-án 17:00-tól (német nyelven).

New Nintendo 3DS XL új színekben: November 11-től három új színben lesz kapható a New Nintendo 3DS XL Európában, név szerint Gyöngyház Fehér, Narancssárga + Fekete, valamint Rózsaszín + Fehér változatokban.

Nintendo 2DS + Yo-kai Watch gépcsomag: A ma bejelentett két Nintendo 2DS gépcsomag egyike egy Nintendo 2DS készüléket és előretelepített Yo-kai Watch játékot tartalmaz, tökéletes alkalmat adva a játékosoknak, hogy megismerkedjenek a Springdale lakóit kísértő lényekkel. A gépcsomag október 7-tól lesz kapható.

Nintendo 2DS + Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward gépcsomag: A második Nintendo 2DS gépcsomag egy rózsaszín Nintendo 2DS készüléket és előretelepített Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward játékot tartalmaz, remek alkalmat nyújtva a játékosoknak, hogy új magasságokba emeljék butikjukat a divatvilágban. A gépcsomag október 7-tól lesz kapható.

Yo-kai Watch 2: Bony Spirits és Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls: A Yo-kai Watch sorozat új részei 2017 tavaszán érkeznek meg Nintendo 3DS készülékekre Európában. A Yo-kai Watch eredetét elmesélő történetben még több Yo-kai, feljavított stratégiai elemek és egy új többjátékos mód mutatkozik be. Legfeljebb négy játékos állhat majd össze saját készülékével egy kooperatív módban jutalmakat szerezni, amiket aztán az egyjátékos kalandban használhatnak.

Mario Party: Star Rush: Még több Mario kaland érkezik Nintendo 3DS készülékekre az október 7-én megjelenő Mario Party: Star Rush személyében. A sorozat legújabb része új megközelítésével gyorsabb játékot és egyidejű köröket eredményez, számos új stratégiai lehetőséget adva. A gamescom látogatóinak először lesz alkalma kipróbálni a Toad Scramble módot.

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past: A gamescom keretében élőben lesz prezentálva a következő nagy Nintendo 3DS szerepjáték a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, amit a látogatók még szeptember 16-i megjelenése előtt kipróbálhatnak majd a Nintendo standjánál. Az élő adás a twitch.tv/nintendodeutschland csatornán lesz közvetítve augusztus 19-én 17:00-18:00 között (német nyelven).

Indie címek: A Nintendo ismét külön részt szentel a tehetséges indie fejlesztők számára, akik hamarosan megjelenő Nintendo eShop címeiket fogják bemutatni Wii U konzolra és Nintendo 3DS készülékekre. Idén a Shin’en Multimedia fogja bemutatni FAST Racing NEO játékának új DLC pályáit, míg az Image & Form a SteamWorld Collection csomagját, azok szeptember 30-i Nintendo eShop Selects megjelenése előtt. Emellett jelen lesz még az Axiom Verge és a Rain Games alkotása a World to the West Wii U konzolra, valamint a 13AM Games címe a Pirate Pop Plus! és a Runbow Pocket Nintendo 3DS készülékekre.

Translate »