Oldal kiválasztása

Lencsevégen az első PlayStation telefon?

Lencsevégen az első PlayStation telefon?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Több éves múltja van annak a pletykának, amely egy PlayStation márkával házasított Sony Ericsson telefont jövendölt a piacra. A két cég kollaborációja a mai napig nem forgalmaz ilyen mobilt. De fog?

Felbukkantak a neten az első olyan képek, amelyek hihető egzisztenciát biztosítanak egy PlayStation telefon számára. A képeken egy olyan Sony Ericsson készülék látható, melynek dizájnja erősen a PSPgo-éra hasonlít, tehát széltében szétcsúsztatható és a feltolt kijelző alól bukkannak elő a vezérlő gombok, valamint az érintős panel. Analóg karnak nyomát sem látjuk. Ezek lennének a külsőségek, azonban belül még izgalmasabbnak tűnik a dolog, hiszen egy meglehetősen erős architektúra biztosítja a hírek szerint a modern látványvilágot.

 

Az 1GHz-es Qualcomm MSM8655 processzor, az 512MB RAM, és az 1GB ROM igen is meggyőző konfiguráció, szemben a mostani PSP-k 333MHz-es órajelével és a 32MB RAM-jával. A képen látható masina egyértelműen egy prototípus, de arról, hogy ez a gép mikor teheti tiszteletét a piacon, abszolút nincs halványlila gőzünk sem. A képek hitelességében nem sok okunk akad kételkedni, de hivatalos reakcióig persze tényként sem kezelendő a készülék létezése. Képek az Engadget oldalán!

Translate »